2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
تو مرکز رویان اینجوریه ک تخمک ک میخان بکشن چندین امپول میدن تا تخمکا رشد کنن و تعدادشون بالا بره بعد ...

من تخمک داشتم نمیدونم دیر رسیدم روز پانکچر ممکنه تخمک آزاد شده باشه یا یه اتفاق دیگه من پزشکیشو نمیدونم اما کلا من همیشه  آخرین بار ک میرفتم سونو برفرض چهارتا تخمک داشتم روز پانکچر شده بودن شش تا هفت دفعه اول ک پانکچر شدم تو سونو شش تا بود اما موقع تخمک کشی نه تا کشیدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم که بلاخره مشکل از چی میتونه باشه، فعلا که کاری ازمون بر نمیاد جز اجبار به اعتماد به دک ...

اره واقعا ،انشاالله خدا خودش بهمون رحم کنه و نتیجه بگیریم 🤲

الهی و ربی من لی غیرک
دقیقا کجاش زیرنافش منظورته؟ اگه اطراف ناف یا زیرناف باشه و زور زدن نوزاد یا گریه نوزاد بیرون میزنه ف ...

دور ناف نیست

دقیقا میاد اونجا که مو رشد میکنه؛

نمیدونم چجوری بیان کنم

😉

مشکلشون چیه؟ میتونی از دکترت باز بپرسی شاید میکرو کرده باشن براتون

دقیق نمیدونم 

چون اصولا من وارد جزئیات نمیشم که استرس نگیرم

تا جایی که میدونم

از ۱۰۰٪   ۲۰درصد  اسپرم داره

که ظاهرش صفر هست

تحرک کمه

مورفولوژی ام فکر کنم ۲ درصد باشه

نمیدونم شاید 😁

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دقیق نمیدونم  چون اصولا من وارد جزئیات نمیشم که استرس نگیرم تا جایی که میدونم از ۱۰۰٪   ...

مورفولوژی همون ظاهرش هست . دو درصد خوبه و خیلی جاها دو درصد نرمال حساب میشه. مشکل سرعتم که تو ای وی اف مهم نیست، ایشالا نتیجه عالی میگیرین و جنینای عالی تشکیل میدین و بعد انتقال مثبت😍😍 چند وقت اقدام بودین؟ ما یه سال و دو بارم حامله شدم ماه اول، و سقط شد هردو. یکی ساک خالی، یکی م جنین توقف رشد داشت تو هفته ۶ مونده بود

مورفولوژی همون ظاهرش هست . دو درصد خوبه و خیلی جاها دو درصد نرمال حساب میشه. مشکل سرعتم که تو ای وی ...

گلم من پانچر شدم 

۱۶ مهر سونو شدم گفت هایپر با ۲۰ تا تخمک 

۱۹ مهر عمل شدم ۱۳ تا جنین تشکلیل شد که گفتن یکیش کیفیت نداشت انداختن دور

گفتن ۱۲ تا جنین دیگه با کیفیت خوب هستن

ولی نگفت گرید چند

و نمیدونم روز عمل چنتا تخمک کشیدن.

من سال ۹۴ عروسی کردم و شاید ۵ ماه جلوگیری داشتم که بعضی اوقات شوهرم یواشکی اقدام رو انجام می‌داد 

منظورم از یواشکی یهویی داخلم تخلیه میکرد چون از اول بچه دوست داشت 

بعد ۵ ماه دیگه منم ول کردم (طبیعی جلوگیری میکردیم)

حدود چند ماه که نشدم دکتر رفتم و فهمیدم مشکل داریم 

تا الان که باردار نشدم قسمت نشده

بهم گفتن دوتا پری بگذره برم واسه سیکل انتقال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مورفولوژی همون ظاهرش هست . دو درصد خوبه و خیلی جاها دو درصد نرمال حساب میشه. مشکل سرعتم که تو ای وی ...

برای سال ۹۸ هست که اولین ای وی اف رو انجام دادم.

برای امسال هست

جفت آزمایش فکر میکنم فروردین بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم من پانچر شدم  ۱۶ مهر سونو شدم گفت هایپر با ۲۰ تا تخمک  ۱۹ مهر عمل شدم ۱۳ تا جنین تشک ...

عزیزم ۱۲ تا عالیه خیلی خوووبه. انشالله با موفقیت منتقلشون میکنی و همون بار اول میگیره❤️. این همه مسیر اومدین، سخته، ولی حتما اخر راه روشنی و موفقیت هست. ما هم ۹۳ ازدواج کردیم ولی سالها دانشجو بودیم و موقعیتش نبود، بعدم که کرونا و بعدم که اینطوری. منم یه عمل هیستروسکوپی دارم بخاطر چسبندگی احتمالی از سقط اول و بقایای مونده از سقط دوم. بعدش هر وقت داروهای عمل تموم بشه، میکرو میکنیم. منم با وضعیت اسپرم شوهرم و حتی تخمکای خودم که نمیدونیم کیفیتشون خوبه یا بد، نمیدونیم چقدر جواب میگیریم ولی امیدوارم ته ش خوب در بیاد. امیدوارم که همه مون به زودی طعم مادر شدن رو بچشیم با بچه های سالم و صالح.

برای سال ۹۸ هست که اولین ای وی اف رو انجام دادم. برای امسال هست جفت آزمایش فکر میکنم فرور ...

منم همسرم تعداد اسپرمهاش خوبه و حرکتشون. ولی درصدی که شکلشون سالم باشه یک درصد هست و جز اون dfi یا همون شکست دی ان ای ۳۸ هست، یعنی ۳۸٪ اسپرمها دی ان ای هاشون خرابه. یه سری دکترا میگن دلیل سقطها همین بوده پ با میکرو مشکل حل میشه ولی تا الان راه حل دقیقی وجود نداشته که اسپرمهایی که دی ان ای هاشون سالمه بتونن جدا کنن. اما علم روشنایی مسیره. امیدوارم مشکل همه مون حل بشه