2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
میگم حالا که نگرانی نمیشه خودتو بزنی به دل دردو حال بد شاید ازت ی سونو گرفتن

زیر دلم که از همون هفته گذشته درد میکنه. مثل درد پری روز اول.☹

فردا میرم دکتر، احتمالا فردا سونو نکنه چون میرم برای سرم ولی یه وقت میگم بهم بدند که برم سونو. ببینم فردا چطور میشه، توکل به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا چه سیستم درمانیه مسخره ای دارن 😡😡😡بیشتر زن باردار رو عصبی میکنن

من که واقعا عصبی و استرسی ام از دستشون ولی خودشون با این سیستم بزرگ شدند معمولا مشکلی ندارند. اما امروز دیگه مادر شوهرم هم قاطی کرده بود میگفت هر طور شده فردا یه سونو انجام بده. اون الان بیشتر از من استرس داره. فکر کنم دکتر قبول نکنه خودش پا شه بیاد.

اما من تقریبا مطمئنم که دکتر فردا سونو رو قبول نمیکنه، چون من یه ربع به ۱۲ وقت سرم دارم و اینها ۱۲ تعطیل میکنند تا ۲ بعداز ظهر. یعنی سرم من رو میزنند و بعد هم تموم شد دیگه دکتر نیست باید برم.

نمیشه زنگ بزنی به دکترت الکی بگو خون روشن داشتم خونریزی کردم شاید بفرستت سونو  

فردا میگم بهش. بلاخره باید چک کنه. سونو که نمیفرسته، خودش سونو میکنه. من هنوز کامل هم خوب نشدم. گلو درد دارم همچنان. کاش بهم یه انتی بیوتیک میدادند. احتمال داره خونریزیم هم به خاطر کرونا و عوارضش بوده باشه. ازطرفی سرمم هم یه هفته عقب افتاده شاید به خاطر اون هم بوده باشه. نمیدونم☹

فردا میگم بهش. بلاخره باید چک کنه. سونو که نمیفرسته، خودش سونو میکنه. من هنوز کامل هم خوب نشدم. گلو ...

نگران نباش ان شالله که همه ی برات به خوبی پیش میره فردا بیای از خودت خبر بدی بهمون

سلام سحر جان شما تو نیکان از چن تا تخمک چن تا جنین شد؟من از ۱۵ تا کلا ۴ تا شد اونم گریدشون ضعیف،جالب ...

نیکان افتضاحه جنین حروم میکنن من جنین از بهمن بردم اونجا جنین گرید A بردم بعد ذوب گفتن گریدش c شده یعنی یه ذوب جنین نمیتونن همون جنینا بیمارستان بهمن بعد ذوب گریدش A میموند

عزیزم شما هیدروکس کلرو کین مصرف میکنی؟

نه، فقط هر دو هفته اینترالیپید دارم. پارسال قبل انتقالم پردنی داشتم و توی انتقال اینترالیپید،  بعدش  تقریبا سه ماهی پردنی رو مصرف کردم ولی بعدش خودم قطع کردمش.

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم بچه هاهم خوبن خداروشکر ..وای نه دیگه دوتاکافیه این آراز کلا منو ازهرچی &nbs ...

خداروشکرانشالله‌همیشه‌خوب‌‌وسلامت‌باشید

اشکال‌نداره‌جونت‌سلامت‌مامان‌خانوم.بزارشیطنت‌کنه

آره‌عزیز.درسته‌.رویان‌میرم.

فعلا‌جنین‌فریزکردم.لاپراشدم.تا۳ماه‌دیگ‌انتقال‌بدن

خط‌سزارین‌ترمیم‌کردن.وسط‌لاپراهم‌معلوم‌شد‌که‌چسبندگی‌داشتم

چسبندگی‌مثانه‌به‌رحم‌شدید‌هم‌داشتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دوستان‌توروخدا‌هرکی‌‌دوست‌وآشناش‌‌اینجوری‌شده‌جواب‌بده

دوست‌من‌انتقال‌داده‌۳تابلاست

یدونش‌گرفته.بعدتاشش‌هفته‌رشدکرده.تا۹هفته‌صبرکردن

بعدش‌داروهاشوقطع‌کردن.

انتقال‌قبلیش‌هم‌مثبت‌شد.اماجنین‌‌‌داخل‌لوله‌لانه‌گزینی‌کرده‌بود

تازه‌جنینش‌قلبشم‌میزده.لاپرا‌ میکننش.

حالا‌الان‌خیلی‌نارحت‌وافسرده‌هس

میگه‌نکنه‌تخمک‌مشکل‌داره

یابازم‌این‌اتفاق‌تکرارمیشه.ازاین‌حرف‌ها

اگه‌واقعا‌کسی‌‌میتونه‌راهنمایی‌کنه.ازتجربیاتش‌بگه

این‌دوتمون‌یکم‌دلش‌آروم‌بشه.ممنون‌میشم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻