2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
عزیزدلم بنظرم اگر میخوای بری مرکز حتما مام رو تو اولویت بذار تا بیمارستانها بعد یه چیزی انقدر تخمک ر ...

اخ حرف دل منو زدی

ما بعد این پروسه انشالله که بگیره اگه نگرفت شوهرم رو راضی میکنم بریم از پرورشگاه بیارم 

چون واقعا هیچ فرقی نداره واسم

مادر بودن فرقی نداره چه تو شکم خودت باشه چه از پرورشگاه بگیری یه عشق مقدسی داره که تفاوتی آدم به بچه قائل نمیشه

من پرورشگاه رو گفتم که اهدایی یه پوئن مثبت تره حداقلش برای حرف مردم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من دیگه رد دادم

به خودت از الان استرس وارد نکن 

وقتی تو این راه قرار گرفتی خدا پولشو جور میکنه بهت راهشو نشون میده

مال من انقد قشنگ اوکی شد

حتی بخدا خوردم به عوض کردن خونه نزدیک ۵۰ میلیون دادم به صاحب خونه ی جدید

ماشین خراب شد شاید ۷ تومن دادیم ماشین

گوشیم خراب شد درست کردم

بخدا همش افتاد تو همین دکترام 

ولی جور شد 

خدا خودش درست میکنه واست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دادم برسید الان یهوو یه خون رقیق ترشح شد ازم 😥😥 اندازه کف دست بود به نظرت مال اون هماتومه ...

عزیزم من تجربه‌ای ندارم ببخشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عزیزم دیدم اسمت تو لیستم هست بخونم حتما تگ ات میکنم

ممنون از محبتت

انشالله حاجت روایی همه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم نترس دو تا شیاف با هم بزار اهسته برو دکتر تا سونو بشی خیالت راحت شه چیز مهمی نیست احتمالا م ...

ظهر شیاف گزاشتم الانم یکی گزاشتم 😥😥 دیروز سونو انجام دادم بازم باید برم ؟ حالا میرم بینم دکتر چی میگه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ظهر شیاف گزاشتم الانم یکی گزاشتم 😥😥 دیروز سونو انجام دادم بازم باید برم ؟ حالا میرم بینم دکتر چی م ...

برو ببین دکترت چی میگه ولی چون میگی خون تازه بوده احتمالا باید مجدد سونو بشی 

به خودت از الان استرس وارد نکن  وقتی تو این راه قرار گرفتی خدا پولشو جور میکنه بهت راهشو نشون ...

توکل به خدا عزیزدلم،نه استرس ندارم به قول تو دیگه از ی جایی جور میشه 🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خب به سلامتی 😍😍😍😍😍  تهوع نباشه بقیش حل میشه 🥲😅

تهوعت تموم شده؟

من ک بعد از سه ماهگی بدتر شدم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تو کارت جنین بعضیا می‌نویسن.اگه نه از جنین شناسی بپرس.

اها ممنون عزیزم 💞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم بنظرم اگر میخوای بری مرکز حتما مام رو تو اولویت بذار تا بیمارستانها بعد یه چیزی انقدر تخمک ر ...

این جهت اطلاع دوستان میگم ودر تایید حرف شما دوست عزیز

روزی که رفته بودم انتقال بودم خانمی بودن که سابقه انتقال منفی تو مراکز دیگه داشتند این بار اومده بودند مام .بهشون پیشنهاد جنین یا اسپرم اهدایی داده بودند(همسرشون اسپرم شون صفر بوده)همه کارها انجام میدن وبه جای اسپرم اهدایی تقاضای جنین اهدایی می کنند اما لحظه اخر همسرشون پشیمون می شند میگن یه بار دیگه با تخمک واسپرم خودمون.اونم چی اسپرم از عذرخواهی می کنم از بیضه گرفتند

دکترم گفته ریسک ولی چون شما می خواهید باشه

هفته پیش انتقال شون منفی شد

الان دوباره می خوان اقدام کنند برای اقدام با جنین اهدایی

حالا تو خود بخوان حدیث این مجمل

شادی صدام کنید