2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045107 بازدید | 684429 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا خیلی استرس میگیرم با بی بی چک همسرمم نمیزاره الان ازمایش خونو بدم خیلی بلاتکلیفم

دکتر گفته روز چندم بدی؟؟ معمولا بچه های اینجا روز ۱۴آز میدن تو هم پس فردا برو بده ان شالله که خوش خبر میای به اون بی بی چک روز هشتم اصلا اعتماد نکن برا جنین سه روزه خیلی زوده 

من کلا یه آمپول زدم خیلی تخمک تشکیل شد 8میلیون هزینش شد اسمشو یادم رفته از داروخانه ی مرکز ابن سینا ...

اسمش آمپول النوا خارجی هستش هشت ملیونه اونم زد ولی هیچ فایده ای نداشت براش متاسفانه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دکتر گفته روز چندم بدی؟؟ معمولا بچه های اینجا روز ۱۴آز میدن تو هم پس فردا برو بده ان شالله که خوش خب ...

ممنون عزیزم دکترم گفتن بعداز۱۶روز از بدم ک میشه جمعه من۳۸سالمه خیلی پروسه ای وی اف بهم سخت گذشت بعید میدونم بتونم تکرار کنم برام دعاکنین

من ندارم ولی راحت میتونی از یه سری دارو خونه ها پیدا کنی  کجاست خونتون؟ معمولا دکتر اندازه می ...

من از استان بوشهرم داروخانه های بوشهر و شیراز ندارن . شما کجایی هستین ؟ میشه برام بپرسین ک چ داروخونه هایی دارن .البته خیلییی باید ببخشین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون عزیزم دکترم گفتن بعداز۱۶روز از بدم ک میشه جمعه من۳۸سالمه خیلی پروسه ای وی اف بهم سخت گذشت بعید ...

عزیزم نگو ۳۸سال که سنی نیس میدونم پروسه سخت و طاقت فرساییه ما هممون گذروندیم ولی دیگه اینم امتحان ماهاس 

جنین فریز نداری؟؟؟

من از استان بوشهرم داروخانه های بوشهر و شیراز ندارن . شما کجایی هستین ؟ میشه برام بپرسین ک چ داروخون ...

عزیزم بچه های اینجا خیلی از مرکز مام تهران تعریف میکنن خیلی از بچه ها که تو شهرای خودشون گفته بودن بهشون تخمک اهدایی بگیرن تو مام با تخمک خودشون باردارشدن به نظرم ی کم در مورد پزشک و مرکز و جنین شناس هم تحقیق کنین تنها داروها تاثیر ندارن جنین شناس خیلی مهمه تو سیکل ای وی اف

عزیزم بچه های اینجا خیلی از مرکز مام تهران تعریف میکنن خیلی از بچه ها که تو شهرای خودشون گفته بودن ب ...

اینجا شیراز میگن جنین شناسش خوبه . دکتر هم ک عالیه میشناسیمش کامل دکتر خوبیه . فقط مشکلمون پیدا کردن داروها هستش