2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
تمام بدنم اینجوری شده البته این عکس مال نیم ساعت پیشه از این درشت تر شده و بدتر خیلی ام میخاره کل ...

یادم نیست تو چه مرحله ای هستین الان؟ حتما به داروها حساسیت دارین من تجربشو ندارم که راه حل بدم ، ولی حتما برین دارو زد حساسیت بگیرین کاش میرفتین اورژانس البته حتما بیمارستان زنان و زایمان باشه تجربشون بیشتره

سلام خانوما من الان وارد نی نی سایت شدم  با آرزوهای خوب برای شما دوستان  من یازده روزه انتقال دادم تا روز 8انتقال علايم پروییدی سینه درد داشتم ولی همش قطع شد تا دیروز یکم حالتش رو داشتم باز امروز ندارم برای چی  دوستان ممنون میشم تجربیاتتون رو بگین یعنی دیگه چیزی نیست برام دعا کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نتها حال جسمیم  بلکه حال روحیمم خیلی خرابه  خیلی حالم بده خیلی

تماما مال داروهای هورمونی هست که مصرف میکنی عزیزم، خیلی همه جوره آدمو بهم میریزه، با شوهرت صحبت کن بگو من دست خودم نیست تاثیر داروهاست باهام ملایم تر باش . حتما باهاش حرف بزن که رعایت حالتو بکنه

سلام خانوما من الان وارد نی نی سایت شدم  با آرزوهای خوب برای شما دوستان  من یازده روزه انت ...

عزیزم نگران نباش، این علائم هم تاثیر عمل و انتقال و داروهاست هم انشاءالله بارداری، اصلا به علائم توجه نکن خیلی ها بدون علائم باردارن، تو فقط ارامش داشته باش و تا روزی که باید بری ازمایش به هیچ چیزی فکر نکن

درمانش فقط گابرگولین هست ؟ منظورم اینه‌که اگه پرولاکتین بالا مربوط به هیپوفیز مغز باشه همین گابرگولی ...

نه همین فقط کابرگولین هست در صورت باردار شدن قرص برموکریپتین شروع میکنن بجای کابرگولین

ممنون عزیزم شماخوبی این دکترایی که گفتی کدوم مرکز دولتی کارمیکنن؟ خودت پیش کدومشون رفتی؟ الان انتقال ...

بیمارستان امام طبقه سوم بخش آی وی اف اگه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی نزدیک ده یازده میلیون با داروهات میشه 5200پانکچر کردم 1200انتقال جنین البته جنین من فریز نبود ک اگه بخان فریز کنن بین ۸۰۰ تا۱۲۰۰ تقریبا میشه هزینه فریز اینا که گفتم با بیمه تامین اجتماعی بود اما اگه بیمه روستایی یا سلامت داشته باشی فک میکنم خیلی خیلی کمتر یا رایگان میشه اینو دقیقا نمیدونم.دکتراش هم خودشون سونو میکنن و پانکچر و انتقالم خودشون انجام میدن هیچ رزیدنتی انجام نمیده واینکه بصورت چرخشی کار میکنن من بیشتر دکترنیکبخت و سالمی رو میبینم اونجا 

ممنون عزیزم شماخوبی این دکترایی که گفتی کدوم مرکز دولتی کارمیکنن؟ خودت پیش کدومشون رفتی؟ الان انتقال ...

من الان رفتم توی روز هفتم انتقال ایشاا... هرچی خدا بخواد همون میشه

سلام خانوما من الان وارد نی نی سایت شدم  با آرزوهای خوب برای شما دوستان  من یازده روزه انت ...

سلام عزیزم خوش اومدی ایشاا... که بارداری و جواب آزمایشت مثبت میشه میدونم نگرانی اما اصلا ب علائم توجه نکن برای هرکسی متفاوته خیلیاشم بخاطر مصرف داروهاس فقط آرامشتو حفظ کن چندتا جنین انتقال دادی عزیزم؟

باورکن اینقد ناامیدم حتی بلاتکلیفم نیستم اخه چون پریودم نامنظمه به یه ماما گفتم گفت این دیواره رومحک ...

آفرین دختر خوب ، کار خوبی می کنی. از ته دلم دعا می کنم خوش خبر بیای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوره هاتون منظم بود ببخشید زیاد سوال پرسیدم ازتون

اره عزیزم منظم بوده همیشه نهایت یکی دو روز زودتر.

نه بابا چ حرفیه گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱