2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم خوبم ، خودت چطوری ؟  چرا عزیزم میام ‌پیامارو ‌میخونم همیشه ، خودم چون هنوز دکتر نرف ...

منم شکر خدا بهترم .منم کار جدیدی نکردم یه حال و احوال پرسی میکنم از بچه ها . توام بیا ..آزمایشها رو دادی؟ منم اره شنبه میرم ببینم چی میشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها چند روز بعد از قطع آمپولا پریود می شیم؟ من از دیشب قطع کردم

بین ۲ تا ۵ روز .برای من هر سری متفاوت بوده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها هایپر شدن به سن ربط داره؟ سن پایین ها احتمال هایپریشون بیشتره؟ من ۳۳ سالمه امکان هایپریم هست ...

ربطی به سن نداره بستگی به واکنش بدنتون نسبت به داروهای هورمونی داره .احتمالش توی پلی کیستیکها بیشتر هست ولی توی هر ذخیره پایینها هم ممکنه اتفاق بیافته 

یعنی من فردا برم دکتره بگه روز پنجم دیگه دیر شده برا شروع سیکل پانکچر و انتقال ، مطب رو به آتش میکشم ...

انشالله ‌که آتش سوزی پیش نمیاد 😂😂 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم شما هم دوقلو بارداری؟؟

نه عزیز دلم من باردار نیستم

ولی انقد دلم روشنه این انتقالم ۲  قلو دار میشم که از الان دارم اسم انتخاب می‌کنم 🤪😁

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم با کمال امیدواری ولی واقعا با وجود این همه هزینه ی سنگین و فشار روحی خیلی هنر کنم این ی بار رو ت ...

🥰🥰🥰🥰

انشالله که میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سونو شکمی شدی یا واژینال ؟ صدای قلبشو شنیدی؟ من گفتم بشنوم گفت زوده برای اینکه شما بشنوی ولی تو بر ...

من شکمی بود اون سری هم رفتم صدا قلبصون رو شنیدم اینسری هم واسم گزاشت 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من شکمی بود اون سری هم رفتم صدا قلبصون رو شنیدم اینسری هم واسم گزاشت 

خداروشکر کدوم شهری؟کدوم مرکز رفتی؟

نمیدونم سونو گرافی اینجا چ جوریه نذاشت بشنوم همه میگن میشه سونوگرافی گفت نمیشه 😔

منم دو هفته دیگه میرم تهران مرکزم دیگه اینجا نمیرم 

راستی داروهای شمام کم میکنن ؟

خداروشکر کدوم شهری؟کدوم مرکز رفتی؟ نمیدونم سونو گرافی اینجا چ جوریه نذاشت بشنوم همه میگن میشه سونوگ ...

والا من ۸ هفتم قراره دکتر شروع کنه استرادیولم رو کم کنه فردا نوبت دارم برم بینم واسه این هماتوم چی میگه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

دخترا من همه ی بدنم میخاره 

میخارونم دون دون میشه انکار کهیر زدم 

ناجور میشه ها  

نمیدونم چطوری توصیف کنمش دون دون ریز و درشت همه جای بدنم

انگار گرد کهیر ریختن رو تنم

داروهامم تقریبا تموم شده

امشب شب آخره

علت چی میتونه باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه چند روزه ازمایشم مثبت شده هنوز برای ساک وقلب نرفتم دکتر تمیزی مرکز مام

عزیزم همش میومدم ببینم مثبت شدی یا نه خداروشکر تبریک میگم بهت انتقال با دکتر تمیزی بود؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم شکر خدا بهترم .منم کار جدیدی نکردم یه حال و احوال پرسی میکنم از بچه ها . توام بیا ..آزمایشها رو ...

انشالله با خبرای خوب میای 

نه هنوز آزمایشها رو ‌هم ‌ندادم متاسفانه ، باید از رویان هم دوباره وقت بگیرم خدا کنه زود وقت بدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش