2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
توی اصفهان فقط سه تا مرکزه ، مشتاق و میلاد که خصوصی هستن و بهشتی که دولتیه. به گفته شما هم فقط تقصیر ...

من یه دوره مشتاق رفتم خیلی سخت گذشت. بعد از اون رفتم رویان تهران اونجا خیلی متفاوت بود هیچ خطا و کوتاهی ای نداشتن.

شنیدم بهشتی بهتره بیشتر نتیجه میگیرن

انشالله زودتر باردار بشی از بلاتکلیفی دربیای

خیلی سخته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معمولا ۴-۵ روز بعد پریود میشم. ولی بدنا متفاوته خب. کاش دکتر برید بررسی بشه وضعیتتون و سونو کنه

میشه بگین شما ازروز چندم پری شروع کردین به مصرفش من ازروز هشتم به مدت ده روز وروزی سه عدد هشت ساعتی یکی میخوردم یه روز درمیون اقدام داشتم ولی هیچ علایمی به جز بعضی اوقات درد زیرشکم 

هشت روز ازموعدم میگذره شانزده روز ازقطع قرص استرادیوالرات 

شما همراه این قرص قرص دیگه ای میخوردین که پرسود شین یا خودش یه قرص برا پریودیه

نه خواهرم رفته بود و دوستم خیلی ناراضی بودن

حالا من میخاستم رویان رو بهت پیشنهاد بدم

من خیلی راضی بودم

الان باردارم اگه با این پانکچر باردار نمیشدم قصد داشتم دوباره همونجا پانکچر کنم

بهم ثابت شده بود جنین شناسی رویان حرف نداره

انشالله بهترین مرکزو انتخاب کنی و باردار بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فاطمه جان ،مگه اینجوری نیست که فولیکول زودتر بالغ بشه دا وها رو دیرتر شروع کنن ، برای منم زود بالغ م ...

متوجه منظورت نشدم ولی خب وقتی اینجوری میشه این یکی از علتای این هس که من فولیکولام هم اندازه رشد نمیکنن یهو ی چند تا ۱۷-۱۸ اینا میشن ی چند تا ۱۰-۱۱ از روز اول شروع کنن یکم این ناهماهنگی شاید کمتر بشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها MRIشرایط خاصی داره؟ پریودی میشه رفت؟ چون پرولاکتینم خیلی بالا بود برام نوشته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم این چه حرفیه چرا من نصف انگیزم از این نی سایت هر بار سرچ کردم بعد دیدم طرف بعد از چندسال ...

عزیزمی دیگه همسرم همکاری نمیکنه منم ازاین تاپیک خیلی انگیزه می‌گرفتم هنوزم همینطور برای همین گاهی میام سرمیزنم من پارسال انتقالم منفی شد دیگه آخرین فرصتم بودکه خدا نخواست راضی به رضاش هستم دیگه سنم هم اجازه نمیده اختلاف سنی چهل‌وخورده‌ای بابچه سخت میشه

پیج مامان پرتقالی دیدی؟

ما همه زن هستیم‌خانم هستیم بانو هستیم مادر شدن تو خون مااست.ما ذاتا مادر هستیم

نمی دونم اینستاتون وصله یا نه ولی به این پیج سر بزن.

تو رو خدا ببخشیدا فقط نظرم گفتم.نیاد روزی که بخوام دخالتی بکنم یا حرف نابه جایی بزنم 

شادی صدام کنید
سلام عزیزانم یه سوال هیسترو یه روش برای کمک کردن تو راه انتقاله یا درمان هست؟؟یعنی همه میتونن تو ا ...

من اولیش رو خودم اصرار کردم ک دکتر انجام بده چون میخواستم مطمئن بشم از وضعیت رحم که دکتر گفت سپتوم داشتم و برش داشته. ولی دومی رو بعد اینکه دو تا سیکلم کنسل شد دکتر برام نوشت ک مشخص شد پولیپ  بوده و برداشتن

زنگ‌ زدم مرکز گفتن نرفتی آزمایش هم مهم نیست چون بی بی چک منفی شده.تهران نیستم

واااا چرا اخه. ازمایش معتبره نه بی بی چک. هرچند من هر وقت بی بی چک منفی بوده ازمم منفی میشد ولی حرفشون علمی نیس اصلا

میشه بگین شما ازروز چندم پری شروع کردین به مصرفش من ازروز هشتم به مدت ده روز وروزی سه عدد هشت ساعتی ...

ب من گفتن از روز ۲۰ پریود روزی دو تا بخورم تا ۱۰ روز. معمولا هم ۴ روز بعد قطع کردن پریود میشم ولی این دفعه روز دوم پریود شدم. نه باقی قرصا همه تقویتی بودن

گلم از بلاتکلیفی ک خیلی بهتره کاش یه آزمایش بتا بدید خیالتون راحت بشه

ممنون عزیزم خوبم من توهیچ مرحله‌ایی نیستم دیگه بوسیدم گذاشتم کنارخدابچه‌هات برات حفظ کنه خوشبختیشون ...

چرا عزیزم 😥😥😥 یعنی موفق به بارداری نشدی تو این چند سال ؟ خودت چند بار انتقال دادی دست از تلاش برندار ایشالا یه روز نتیجه میبینی هزارتا راه دیگه هست که حتما نرفتی . اگه ناراحت نمیشی بگو تا کجا پیش رفتی چرا دست کشیدی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉