2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اخه از وقتی بیدار شدم رفتم دستشویی ببخشید یه چیزایی مثل دستمال کاغذی خیس گوله گوله میاد ب ...

فکر میکنم طبیعی باشه البته من خودم تجربه ی بارداری رو ندارم

ولی زنداییم ک طبیعی باردار شد ترشح زیادی داشت الان بچش ۲ سالشه

غلیظ بود مثل کرم دست و صورت😁🤪

شیاف هم استفاده میکنی؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اوه بچه ها سرچ کردم مثل اینکه این ترشحات مال قارچه      چکار کنم ؟

نه بابا قارچ کجا بود

گوگول که دکتر نیست رباطه نمیدونه شما دقیقا از چ مشکلی رنج میبری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فکر میکنم طبیعی باشه البته من خودم تجربه ی بارداری رو ندارم ولی زنداییم ک طبیعی باردار شد ترشح زیاد ...

انشاله به زودی زود یه بارداری راحت و سالم و تجربه میکنی عزیزم ، ممنون که جواب دادی . مثل ترشح طبیعی نیست مثل ترشحات عفونت قارچیه . فردا وقت گرفتم برم دکتر انشاله که خیره

زیاد نیس عزیزم زود پایین میاد راستی امپول hcj هم دکتر به همسرم دادن

ما فقط سینال آف هست حالا توکل به خدا گلم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انشاله به زودی زود یه بارداری راحت و سالم و تجربه میکنی عزیزم ، ممنون که جواب دادی . مثل ترشح طبیعی ...

قربونت برم انشالله که چیزی نیست 

صلوات فرستادم براتون 💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها چقدر هزینه ها بالاست پدرمون در اومده  حالا جالبه خونمونم باید عوض کنیم پول پیشمون کمه ب ...

چندروزیه افسرگی گرفتم بخاطر همین مسائل،یعنی ی روز خوبم ی روز داغون. تازه پریودیم تموم شده و مثلا باید پرانرژی و پر انگیزه باشم ولی نمیدونم چرا حال و هوام عین هفته قبل پریودیه😢

چندروزیه افسرگی گرفتم بخاطر همین مسائل،یعنی ی روز خوبم ی روز داغون. تازه پریودیم تموم شده و مثلا بای ...

اخ نگو منم گریه عو شدم همش دعوا دارم

امروز با بابامو شوهرمو بقیه ی همکارا دعوا کردم بعدش شروع کردم به گریه کردن 

۱۳ روز دیگه باید پریود بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاملا موافقم مرکز مشتاق اصفهانم همینجوری هست ک شما میگی کیفیت پایین کارشون رو تقصیر اسپرم و تخمک م ...

توی اصفهان فقط سه تا مرکزه ، مشتاق و میلاد که خصوصی هستن و بهشتی که دولتیه. به گفته شما هم فقط تقصیر کیفیت اسپرم و تخمک میندازن. جرات هم نداری ازشون یک سوال بپرسی که چرا و یا اینکه اگر خودت ی چیزی بلدی بگی و ازشون بخوای ی کاری بکنن اینقدر بد برخورد میکنن.آخه تا کی همه تقصیرهارم بندازیم گردن خدا که خدا برامون نمیخواد😢😭