2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
سلام دخترا صبح بخیر ، به امید خدا دارم میرم سونو انشاله با دعای شما دوستای خوبم نی نیم تشکیل شده باش ...

الهی که با لب خندون  برمیگردی عزیزم

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
از صارم و دکترتون راضی نبودین ؟ منم دوبار پانکچر شدم هر دوتا بهمن با دکتر عارفی  

صارم که نه افتضاح بود

ولی دکتر فروتن خوب بود و بهمن

شما نتیجه تون با عارفی چی شد ؟

اونم تعریف زیاد شنیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رادیس جان خوبی؟ درچه حالی؟

سلام عزیزم .خوبم 

شما چطوری ؟ ویزیت شدین؟ به کجا رسید کاراتون ؟ منم هیچ کار خاصی نمیکنم فعلا .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مبارکت باشه عزیزم، امیدوارم اولین انتقالتم مثبت بشی و دیگه خیالت راحت بشه و بری برای نی نی داری💓 ی ...

هایپر شدم عزیزم

دارو داد 

گفت دو پریودی که گذشت بیا برا کارای انتقال 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

صارم که نه افتضاح بود ولی دکتر فروتن خوب بود و بهمن شما نتیجه تون با عارفی چی شد ؟ اونم تعریف زیا ...

اا جدا از چه لحاظ بد بود ؟ من متاسفانه سه انتقال منفی باهاش داشتم .یکیش همین چند هفته پبش بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم، شما کدوم شهر هستین که هزینه ها توی مراکز دولتی رایگان هست؟ من از اول دولتی رفتم ولی هر د ...

من رشت رفتم بیمارستان الزهرا اگر هر نوع بیمه ایی دارید مثل تامین ،روستایی،سلامت قبول میکنن وهزینه پانکچر ،وانتقال و فریز سال اول رایگانه،البته ویزیت هایی ک قبلش میشین با هزینه اس ولی خیلی کمتر از خصوصی 

سلام عزیزم .خوبم  شما چطوری ؟ ویزیت شدین؟ به کجا رسید کاراتون ؟ منم هیچ کار خاصی نمیکنم فعلا .

قربونت خوبم شکر، اره ویزیت دومم رفتم که دارو نوشت وگفت پریود بعدی بیا برا شروع پانکچر به شوهرمم دارو دادن DNA اسپرمش بالا بود گفت شاید مجبور بشیم نمونه از بیضه ش بگیریم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
امیدوارم منم به این نتیجه برسم😜 ولی خب من ترسم از اینه که بچه سقط نشه یا دور از جون مشکلی نداسته با ...

منم یه کوچولو از این نظر ترس دارم چون هم ازدواج فامیلی داریم

هم مادرشوهرم یه بچه داشته مریض بوده تو نوزادی فوت کردن

سقط هم داشتن ۲ تا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت خوبم شکر، اره ویزیت دومم رفتم که دارو نوشت وگفت پریود بعدی بیا برا شروع پانکچر به شوهرمم دارو ...

یعنی دیگه جنین نداری؟

بچه ها چقدر هزینه ها بالاست پدرمون در اومده 

حالا جالبه خونمونم باید عوض کنیم پول پیشمون کمه باید اضافه کنیم بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یه کوچولو از این نظر ترس دارم چون هم ازدواج فامیلی داریم هم مادرشوهرم یه بچه داشته مریض بوده تو ...

ما فک کنم تا وقتی بچه سلامت بغلمون نیاد از این فکرا خلاص نشیم ولی باید کنار اومد تو هم الکی خودتو درگیر نکن خودشون همه چی رو برسی میکنن 

بچه ها چقدر هزینه ها بالاست پدرمون در اومده  حالا جالبه خونمونم باید عوض کنیم پول پیشمون کمه ب ...

دیگه هزینه ها که شده مشکل اصلی همش باید ی چشت به جیبت باشه پولت تموم نشه منم والا وام گرفتم شاید، چقد شد هزینه پانکچرت؟

سلام عزیزم حال جوجه چطوره ؟خودت خوبی ؟عزیزم مجدد شوهرم ازمایش داد دی اف ای و حرکت و مورفو بهتر شد از ...

سلام آلوچه جان خوبی عزیزم ؟ اصلا برا پانکچر عجله نکن بذار شرایطش بهتر بشه هروقت دکتر اوکی داد میری پانکچر به امید خدا 

دقیقا ما اون موقع فک میکردیم چه دکتر خوبیه سریع کارمونو راه انداخت پانکچر شدیم در صورتیکه باید قبلش اسپرم همه جوره تقویت بشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اا جدا از چه لحاظ بد بود ؟ من متاسفانه سه انتقال منفی باهاش داشتم .یکیش همین چند هفته پبش بود 

ببین توی صارم دکتر فقط دستور آی وی اف میده و میره تاروز انتقال !!!!!!!!!

بقیه کارهات با سیستم گله داری صارم هست

که ماما ها چکت می کنن

من یادمه هایپر شدم ولی باز بهم آمپول دادن برای ادامه سیکل ...

بعد پانکچرم آزمیشگاه گفت جنین شکل نگرفت

بعد سه ساعت پذیرش بیمارستان زنگ زد گفت فردا بیا انتقال!!!

بعد با هزار مصیبت خودمونو رسوندیم آزمایشگاه گفت شما جنین نداری !!!! گفتیم پذیرش زنگ زده گفته بیا و... فهمیدیم فقط با راون مون بازی کردن

آخرم گفتن پیش میاد و تقصیر کسی نیست و ناراحتین شکایت کنید !!!!!!!!

یعنی اون روز یه جور توی حیاط صارم زاااااااااااااااار زدم که هرگز فراموشم نمیشه