2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
پان‌کچر شدم .‌تعدادشون کمه ۴ تاس . نه فعلا تعیین جنسیت نکرده دکتر میگه روز انتقال تعیین میکنم . نمید ...

پسر میخای ؟ ایشالا که برات تشکیل بشه بار دوم پانکچر و تعیین جنسیت هستی درسته ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من اردیبهشت ماه پانکچر شدم و جنین هم زیاد برام تشکیل شد الان چهارشنبه این هفته انتقال دا ...

واسه ضخامتت گوجه و لوبیا سبز بخور خیلی خوبه قبل انتقال هم چند روز روغن سیاهدونه بمال شکمت ماساژ بده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
وقتی همه چی اوکی بود نشده برام سواله یعنی رحمم مشکل داره

اگه هیسترو شدی و خوب بوده مطمین باش رحمت مشکلی نداره 

بنظرم مرکزی که میری از دکتر مهم تره 

من ۴ بار مرکز مهزیار اهواز منفی شدم هرسری هم میگفتن همه چی عالیه جنین عالیه رحم عالیه 

ولی بنظرم مشکل جنین بود 

برا همین میگم مرکز مهمه 

مام اولین انتقال مثبت شدم 

کاش جای اون همه هزینه مالی و روحی که اهواز بهمون وارد شد همون اول میرفتم مام ترس مسافت نداشتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم شما کجا انجام دادی چند تا جنین داشتی میشه کمی توضیح بدی 

سلام عزیزم.نیکان انجام دادم پیش دکتر صالح پور.

دو بار پانکچر شد بار اول ۵ جنین بار دوم ۴ جنین.

بار اول از ۵ تا جنین ۳ تا پسر بود انتقال دادن ولی نگرفت.بار دوم هر ۴ تا جنین دختر بودند.الان باید مجدد پانکچر بشم

بار اول به شوهرت چی دادی ؟ که جنین پسر ت خوب بود؟

بار اول همسرم غذاهاش رو فلفل سیاه زیاد میریخت و زیره همینطور.سری اول اینطور بود ولی یه مدت تپش قلب گرفت که خوردنشون رو قطع کرد و برای سری دوم غذاهاش فلفل نداشت

بار اول همسرم غذاهاش رو فلفل سیاه زیاد میریخت و زیره همینطور.سری اول اینطور بود ولی یه مدت تپش قلب گ ...

خیلی ممنون عزیزم پودر زیره میزد ببخشید زیاد سوال میکن ؟ انشالله این بار کلی جنین پسر برات تشکیل بشه 

عزیزم می فهمم همه تو این بن بست های مالی بودیم منم تاثیرش تو زندگیمون می بینم چیزی نیاز داریم ویا کا ...

عزیییییزم🥰🥰

انشالله اون روز ها نزدیک باشه برات 💞

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی ممنون عزیزم پودر زیره میزد ببخشید زیاد سوال میکن ؟ انشالله این بار کلی جنین پسر برات تشکیل بشه& ...

خواهش می کنم عزیزم.بله .ممنونم گلم دعا کن برام.روی میز زیره آسیاب شده و فلفل سیاه گذاشته بودم که روی غذاهاش میزاشت

عزیرم سن بارداریتم بالا بوده درکت میکنم خیلی سخته 😔😔 ولی نگران نباش قرار نیست دوباره تکرار بشه&nb ...

فعلا ابن سینارفتیم که شوهرم با دکتر اراسته ویزیت بشه ولی سختمه شاید اونجا ای وی اف نکنم

یا رب العالمین