2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم منم دیروز رفتم سونو واژینال دقیقا شش هفته بودم و ضربان داشت 

چه عااالی،مبارکه❤️❤️

فکر میکنم اگه منم سونو واژینال میکردم ضربان رو میدیدم،فقط کیسه و زرده بود.سن بارداری رو هم ۶هفته زدن

اونم دادم سی دی مارکر ۵ و ۱۵ مشکل داشت بهم قرص پردنیزولون داد

خب انشاالله این سری مامان میشی نگران نباش همین جنین ها رو انتقال بده توکل کن به خدا 

خواست خدا باشه با همین ها مادر میشی 

اگرم خدای نکرده حتی برای یک درصد هم نشد دیگه اونجا ادامه نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت رحم سالمه ولی تو هر سه انتقال درد وحشتناکی داشتم

اگه توی انتقالت درد زیادی داشتی پس به احتمال زیاد دهانه رحمت تنگه یا انحراف داره که چیز بدی نیست یعنی رحمت سالمه و ممکنه همین درد باعث انتقال منفیت بشه چون بدنت جنین رو پس میزنه بهتره معاینه بشی و اگه دهانه رحم تنگی داری با بیهوشپی انجام بدن برات

اگه توی انتقالت درد زیادی داشتی پس به احتمال زیاد دهانه رحمت تنگه یا انحراف داره که چیز بدی نیست یعن ...

اره احتمالا اخه اصلا دردیه که نمیشه تحمل کرد من خودمم به همین موضوع شک دارم

اتفاقا امروز زنگ زدم پرسیدم گفت ۱۲ تا جنین کیفیت خوب داری

ببین گلم من نمیدونم کدوم دکتر یا مرکز رشت خوبه خداروشکر ۱۲تا جنین ناز داری پس حتما همون مرکز انتقال بده چون اگه بخوای جنینتو جابه جا کنی مسلما کیفیتش میاد پایین

من دکتر شه بخش دکترمه از دکترت راضی هستی؟

اره دکتر خوبیه 

با حوصله و مهربون 

کلا ابن سینا شلوغه متقاضی زیاده 🥲

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببین گلم من نمیدونم کدوم دکتر یا مرکز رشت خوبه خداروشکر ۱۲تا جنین ناز داری پس حتما همون مرکز انتقال ...

عزیز دلم من رشت نیستم همین تهرانم

همونجا انتقال میدم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره احتمالا اخه اصلا دردیه که نمیشه تحمل کرد من خودمم به همین موضوع شک دارم

من خودمم بعد از هیستروسکپی متوجه شد دکترم و انتقال دومم کنسل شد و متاسفانه جنینام بخاطر دوبار فریز کیفیتشونو از دست دادن و خیلی ماجراها داشتم 

اره دکتر خوبیه  با حوصله و مهربون  کلا ابن سینا شلوغه متقاضی زیاده 🥲

اره واقعا من که دو روز رفتم صد بار بالا پایین کردم باز گم میشدم 🤦‍♀️ شما شوهرتون چه دارو های استفاده کرد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

خانوما یعنی هیچکدوم شوهرتون سینال اف استفاده نکرده🤕 خیلی نگرانم چند جا نوشته بود نتیجه عکس میده و اسپرم بدتر میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره واقعا من که دو روز رفتم صد بار بالا پایین کردم باز گم میشدم 🤦‍♀️ شما شوهرتون چه دارو های استفاد ...

دارو های همسرم رو ب یاد ندارم فقط میدونم ویتامینه بود

استرس این چیزارو نداشته باش گلی

شوهر من از ۱۰۰ میلیون  اسپرم ۲۰ میلیون داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40