2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
نه عزیزم دیگه لازمم نیست قبلا میزدم. ای بابا آدم استرس دارو هم بخواد بگیره دیگه بدتر. 

سلام عزیزم خوبی چخبرا؟انتقال ندادی دیگه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم من خودم حدود ۶۰ تا ۴ هزار دارم فقط میخواستم ببینم چه قیمته عجیبه شانس شما کم پیدا شده. مرسی ...

فک کنم ۳۶ تومنه هپارین ۵۰۰۰ به قیمت ازادش

انوکسا هم ۸۲

تا یه ماه پیش این قیمت بود

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم های باردار که میکرو انجام دادین اولین سنوتون که صدای قلب رو شنیدین چند هفته بود؟ و  سن ح ...

۷ هفته برای سونو قلب رفتم

سن براساس ناریخ انتقال حساب میشه

روزای بعد انتقال+۱۴

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله استرادیول همون استروژن هستش .اا نمیدونستم .خوب میخوای به دکتر بگین تا دوباره براتون بتویسه تا خی ...

اره عزیزم همه شرایط رو رعایت کردم فقط همین استروژن رو نمیدونستم و اینکه تو ازمایشگاه اتعاقی افتاد ک استرس گرفتم.

من همیشه ۴ روز بعد قطع استرادیول پریود میشدم برا همین برا شنبه وقت گرفتم که روز اولم باشه اما زد و الان روز دوم  بود ک پریود شدم . موندم فردا برم ی دکتر دیگه یا بمونم شنبه ک میشه روز سوم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کی میخوای پانکچر کنین شما ؟ حالا دکتر ببینه بهتون میگه که تاثیر داره یا نه . برای انتقال که حتما بای ...

اگه ازمایش رو مشکلی نداشته باشه همین سیکل ان شاالله. البته چون قراره شانگهای کنه فک نکنم تو این حالت چون دو بار عمل میشه فرش انتقال بدن. البته اطلاعات کافی ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان ی سوال درمورد عوارض این داروهای ای وی اف دارم، شما هم بعد از مصرف شکمتون بزرگ میشه؟ من هر دور ...

دقیقاااا

منم  امروز آز دادم منفی شد دنیا رو سرم خراب شده خیلی امیدوار بودم

عزیز دلم میدونم که هیچ کدوم از ما نمیتونیم آرومت کنیم اما باور کن با تلاش و صبر خدا به ماهم بچه میده حداقل من اینطور خودمو آروم میکنم هربار که نمیشه میگم دفعه بعد شاید قسمتون نشده هنوز😭

ممنون عزیزم مال شما هم ۴۰۰۰ هزار هست ازین اماده ها؟ بار چندم انتقالی چرا انوکسا بهت دادن 

بار چهارم انتقالم یبار انتقالم کنسل شد و یبارم سقط داشتم فک میکنم بخاطر این بهم آنوکسا دادن بله برای منم ۴۰۰۰بود من اهوازم اولین داروخانه که همسرم رفت دارو رو داشتن

چه کارایی کردی و تغذیه ت چی بود میشه به منم بگی🙏

عزیزم امیدوارم به زودی زود باردار بشی سخته می دونم ولی من معتقدم هر کسی تو این زندگی یه چالشی داره که باید باهاش بجنگه وصدالبته که به لطف خدا سر بلند بیرون بیاد.

من نه قبل نه بعدش کاری نکردم وچیزی نخوردم.

زندگی عادی داشتم فقط با دستورات دکترم جلو رفتم

بعد از انتقالم از خونه بیرون نمی رفتم تو خونه هم استراحت مطلق نبودم کارای سبک انجام می دادم چیز خاصی هم نخوردم بگم نشاسته واینا بخورم نه.

شادی صدام کنید