2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
هیواجان هماتومت چند میلی بود؟؟؟  میتونه بخاطر هماتوم باشه چون من که هماتوم داشتم دکترم گفت قطع ...

عزیزم هفته هفت چهار سی سی هفته هشت هشت سی سی 

پس بخاطر هماتوم بود اخه خیلی ترسیدم نکنه مشکل از خودم باشه دیگه اینو کجای دلم بذارم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
پیامتونو دیدم که خداروشکر مثبت شدین، اینجا وقتی میبینم یکی مثبت شده انگار خودم مثبت شدم و کلی انرژی ...

سلام نارسیس جان

چه روزهای سختی رو پشت سر گذاشتی

با تلاش و توکل بر خدا ان شاء الله به زودی حاجت روا بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم درسته شرایط سختی داری ولی سعی کن افکار منفی رو از خودت دور کنی. قر ...

چی بگم عزیزم حالو روز خوبی ندارم ولی بازم تسلیم نشدم هی ب خودم میگم نکنه خراب خوابیدم  نکنه ب شکم خوابیدم نکنه مشکل از من بوده و هزار تا سوال بی جواب 😞

یه عمل سبک هست برای من فقط خراش داد همراه هیسترو .برای بعضی ها فیبروم یا میوم برمیدارن یا چسبندگی رف ...

ممنون از توضیحاتت، همون آدنومیوز که گفتین اسم عملشه؟ هنوز انتقال ندادین؟ توی خیلی مطالب خوندم که برای خراش عمل بدون بیهوشی هست پس یعنی بدون بیهوشی هم انجام میدن ؟و اینکه گفتند قبلش مسکن بخوریم که درد کمتری داشته باشیم.

چی بگم عزیزم حالو روز خوبی ندارم ولی بازم تسلیم نشدم هی ب خودم میگم نکنه خراب خوابیدم  نکنه ب ش ...

تو کوتاهی نکردی و هرکاری از دستت بر می اومد انجام دادی

کدوم مادره که برای حفظ بچه ش سهل انگاری کنه؟!

ان شاء الله به زودی این روزها و لحظه های غمگین تموم بشه و به نیکی و به همین زودی ها خدا برات جبران کنه

@باران31    

سلام عزیزم

متوجه شدم درگیر کرونا شدی؛ اوضاعت بهتر شده؟ خوبی؟

اصلا نگران نباش خیلی ها  تو بارداری درگیر کرونا شدن و الحمدلله بخیر گذشته برای شما هم به خوشی تموم میشه ان شاء الله

تو کوتاهی نکردی و هرکاری از دستت بر می اومد انجام دادی کدوم مادره که برای حفظ بچه ش سهل انگاری کنه؟ ...

ممنونم عزیزم انشاءالله خدا برام بخواد و دفعه بعدی همه چی ب خوبی پیش بره 

♥️

دفعه اول که ای وی اف کردم سقط شد این دفعه اصلا منفی شد ولی عذر میخوام وقتی داروهامو قطع کردم پریود ...

اون دیواره رحمه منم قبلا مثل یه کیسه که یه گوشش پاره شده ازم دفع شد الکی کلی پول آزمایش دادم 

سلام دوستان من خیلی وقته خواننده خاموش این صفحه ام تبریک میگم به همه عزیزانی که مادر شدن منم ۴شنبه ه ...

سلام عزیزم

با آرامش و توکل بر خدا 

برو برای انتقال

فقط به خودت و نی نی انرژی مثبت بده و استرس رو از خودت دور کن 

ان شاء الله با همین انتقال مامان میشی

عزیزم هفته هفت چهار سی سی هفته هشت هشت سی سی  پس بخاطر هماتوم بود اخه خیلی ترسیدم نکنه مشکل از ...

به نظرم بخاطر هماتومتته چون من هر بار که رفتم سونو هماتومم کوچیکتر شده بود که دکتر گفت این خیلی خوبه اگه بزرگ می شد خطرناکتر بود و خطرش بیشتر بود برا جنین

عزیزم چه شرابط سختی داشتی ببین گلم من ذاتا ادم واقع بینی هستم وقتی ۴ تا باداری به سقط منجر میشه وقت ...

ممنون عزیزم، بله اتفاقا خودمم هم نظر با شما هستم، برام خیلی سخت بود پذیرش تخمک اهدایی ولی خوب دارم باهاش کنار میام، تا الان تنها دلیلی که برام شناسایی شده کیفیت پایین تخمک هست، هرچند که ذخیره تخمکم بالاست.

اتفاقا دختر خواهر خودمم هم دقیقا همزمان با من البته طبیعی باردار میشدن و سقط میشد ذخیره تخمدانش هم خیلی پایین بود ، داشت برا ای وی اف اماده میشد که شکر خدا طبیعی باردار شد.

چی بگم عزیزم حالو روز خوبی ندارم ولی بازم تسلیم نشدم هی ب خودم میگم نکنه خراب خوابیدم  نکنه ب ش ...

عزیزم اصلا ربطی به چجور خوابیدن و این چیزا نداره این چه فکرایی که میکنی من حتی دکترم گفت تا ماههای ۵-۶می تونی به شکم هم بخوابی