2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
باشه شما عزیزم چون حتما هزینه هاتون ساپورت میشه بهتون برخورد، یا دفترچه سپ ا ه دارین هزینه هاتونو با ...

عزیز دلم برا زدن این حرفا خیییییلی راحت میتونین ی تاپیک دیگه بزنین هر چی دلتون خواست بگین و در مورد دیگران قضاوت های بی جا کنین. ولی این تاپیک جاش نیس. اره من از همه جا تامینم و پول کل مملکتم خودم خوردم.  

مساله اینه که حرف شما جاش اینجانیس. اگه سالهاست تو این تاپیکین باید خووووب بدونین که هیچ کدوم از بچه ها ذره ای دلشون نمیخواد وارد این بحثا بشن چون اینجا رو برا حرفا و مشکلاتمون نیاز داریم. خیلی ممنون که رعایت میکنین  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای پانکچرم ویزیت اول بهم النوا داد و تا هفته بعدش دیگه ویزیت نشدم ولی بعد از اون هر دوروز یکبار ...

وای خداکنه همینطور باشه سونوگرافی تو اما پریود بود؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بازم سری بعد رفتی از دکتر بپرس که باید بمونم یا چند وقت یه بار سونو من یادم رفته ولی فک کنم تو ده هف ...

اره دیگه این بار میپرسم بینم چی میگه

سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

همین که با دل سکستت به فکر بقیه هستی و دعا میکنی خدا هم حواسش به تو هست انشالله بهترین ها برات رقم بخوره و زود سر پا بشی عزی م😔

نسرین مهر جان نمی دونم چرا ریپلای نمیشه خیلی برات خوشحال شدم عزیزم مبارک ات باشه این باداری بعد از ا ...

سلام دوست خوبم 

ممنونم از لطفت 

انشالله که به زودی قسمت خودت بشه گلم 

از محیط راضی بودم ولی از دکترا نه چون دکتر مشخصی نداشتم هر سری یکی یک نظر میداد و موقع انتقال بدون سونو بود و هزینه ها واقعا زیاد. و داروها با دوز بالا و هزینه های بالا 

سه تا جنین انتقال دادم آ و آب ولی منفی شدم 

باشه شما عزیزم چون حتما هزینه هاتون ساپورت میشه بهتون برخورد، یا دفترچه سپ ا ه دارین هزینه هاتونو با ...

سلام دوست خوبم 

این تاپیک یک بار برای چند روز از دسترس خارج شده و تنها جایی هست که راحت میتونیم تبادل نظر کنیم 

به همین دلیل دوستمون گفتن بهتر دراین مورد صحبتی نشه چون امکان داره بخاطر مسائل سیاسی و امنیتی تاپیک مجددا از دسترس خارج بشه 

وگرنه همه مثل هم هستیم. هزینه های درمان سرسام آور

سختی داره 

خیلی ها دام گرفتن، قرض کردن و حتی بیمه پایه ندارن

انشالله که مشکل شما هم به زودی زود حل میشه و شما هم مادر میشی 

تو این راه بهتر آرامش داشته باشید گلم 

البته عدم رضایتم به خاطر نتیجه نگرفتنم نیست.من این دوتا بهم ربط نمیدم .ولی از برخورد پرسنل اش ،فضای ...

شادی جان من در کل نتونستم با محیط و رفتار دکتر و پرسنل خودم رو وفق بدم 

من تو رویان بار اول منفی شدم ولی آنقدر حس خوبی از دکترم میگرفتم که بلافاصله بعد پریود مجددا تو همون رویان با همون دکتر درمان رو شروع کردم 

سلام دوست خوبم  من دو قلو همسان هستم عزيزم  یک کیسه و یک جفت دارم با دو جنین پسر  ...

پس انوکسا خوبه کمک کننده هست . عزیزم رفتم سونو هماتوم نبود اگه داشتم میگفت . شما هماتوم بود که خونریزی کردی؟ منم احتمالا فردا برم ا اس ا رو قط کنه چون الان ۶ روزه شیاف اضافه کردم بازم کمی ترشح دارم . ایشالا به خوبی طی کنی بقیه بارداریت رو 😍😍 منم دوتا پسر هستن تعیین جنسیت انجام دادم ولی دو کیسه و دو جفت . شما هم دوتا انتقال دادین؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من یک جنینم بعد شش هفته تقسیم سلولی کرد و دو قلو شدم بخاطر همین میشم همسان 

😍😍 عزیزم یکی انتقال دادی؟ ایشالا سلامت باشن . شما ویار داشتی ؟ من فقط به شدت کمر درد دارم . سریع هم انگار ۵ ماهه هستم 

سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم واست ایشالا بتونی راحت سقط کنی  . نگفتن علتش چی بوده؟؟ واقعا هی میکن سونو ضرر داره همش الکی هست اگه هفته یا دو هفته بریم از حال و احوالشون خبر داشته باشیم خیلی بهتره😥😥😥😥

سلام به همه دوستان،من دیروز پانکچر شدم به من شیاف دیکلوفناک دادن من چون بعد از پانکچر که میخواستم مش ...

سلام عزیزم شیاف دیکلوفناک در صورتی که درد داری مقعدی استفاده کن اگه درد نداری نیاز نیس

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای خداکنه همینطور باشه سونوگرافی تو اما پریود بود؟

به من بدون سونوگرافی دارو داد ولی قاعدتش اینه که سونو گرافی کنن .ان شاالله که اینجوری بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به امید خدا صبر می کنم یکدونه دوشنبه می زنم یه دونه سه شنبه چهارشنبه هم که روز ازمایشم

آره بهتر که بمونی دیرتر بزنی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...