2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
نمیدونم ولی بی بی چک خیلی دقیق هست کم پیش،میاد مثبت کاذب شه

اره ولی برا من متاسفانه همیشه بوده .😔

ینی هیچ وقت نمیتونم اعتماد کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه واقعا تو شانگهای سینال نیس دیگه؟ چ جالب خدا کنه اثر گذار باشه برامون

نه نیست ، من به دکتر گفتم بدن من‌به سینال جواب نداد گفت توی روش شانگهای اصلا سینال نیست 

توام قراره شانگهای انجام بدی ؟ دکترت کیه الان ؟ 

ذخیره ات‌چنده فاطمه جان ؟ من این دوبار آخر حجم‌پریودم اینقدر کم بود‌ در حد لکه بینی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالله همه زودتر نتیجه بگیرن🤲 کدوم شهرید؟

الهی آمین❤️. تبریزم عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی ایشاالله ک به زودی مامان شی🥰🥰🥰

سلام نگار جان. قربوووونت برم. همچنین ان شاالله❤️❤️❤️

نه نیست ، من به دکتر گفتم بدن من‌به سینال جواب نداد گفت توی روش شانگهای اصلا سینال نیست  توام ...

چ جالب. اره ب منم دکتر گف شانگهای انجام میدیم.

مرکزمو عوض کردم میرم مرکز درمان ناباروری نهال تو کلینیک سلامت. با دکتر رباب سید حسینی. البته تا حالا فقط ی بار رفتم ک گف همون داروهای تقویتی رو ی ماهم بخوریم بعد بریم . فقط تنها تغییرش همین استرادیول از روز ۲۰ بود. و پاپ اسمیر نوشت برام و ازمایش پرولاکتین و ویتامین دی. ک فردا قراره برم برا آزمایش. نمیدونی آز ذخیره تخمدان چنده؟ میخوام اگه ازاد زیاد گرون نشه بگم اونم بگیرن. یادم رف ب دکتر بگم. ۹۹ ک پانکچر کردم زیر دو بود الان نمیدونم چند شده

سلام دوستان عزیز ایشاا... ک همگی مامان بشید من شنبه پانکچر دارم دعا کنید تا اونموقع تخمکام زیاد شده باشن شنبه رفتم سونو گفت چهار تخمک دوشنبه دوباره رفتم سونو گفت سه تخمک داری