2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
اره اینم هست شاید چون‌دوریم خیلی فضولی نمیکنن و ماهم‌چیزی نگفتیم اصلا 

عزیزم اگه دوس داری میشه بگی کدوم کشور هستی راضی هستی . ما هم قصد مهاجرت داریم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام بچه ها من امشب نمیدونم چرا دچار استرس شدم من ۶ شهریور انتقال دادم ۱۸ ازمایشم مثبت شد و۲۸ رفتم سونو راستش بیشتر بخاطر سابقه خارج رحمیم وساک حاملگی فقط داخل رحم رویت شد، سونو بعدی رو گذاشتم حد نهایتش برم ک میشه شنبه اینده ولی نمیدونم چرا استرس گرفتم نکنه پوچ باشه نباید تا اون موقع حداقل جنین رویت میشد ؟؟راستی من علائم دارم مثل حالت تهوع و درد سینه اگه پوچ بود نباید علائم میداشتم درسته نمیدونم والا تا امشب اروم بودم نمیدونم چرا صبرم تموم شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه دوس داری میشه بگی کدوم کشور هستی راضی هستی . ما هم قصد مهاجرت داریم

ما دانمارکیم من خیلی راضی ام ولی خوب دوریشم گاهی اذیت کننده میشه مخصوصا وقتی اتفاقی میوفته و مدتی نمیتونی بیای مثلا تث کرونا چون من دخترمم کوچیک بود سه سال نتونستم برم ایران خیلی عصبی و کلافه شده بودم 

ولی کشورش خیلی عالیه رفاه اجتماعیش خیلی بالاس

سلام عزیز دلم . اون خانم اصلا حواسش نبوده که سن ازدواج رفته بالا . الان ۴۰ ساله هم ازدواج کرده ، طبی ...

سلام گلم آره بخدا دکتر خودم گاها من کم میارم میگه نتیجه زود ازدواج کردنتونه😅😅میگه همسن های شما تو خارج تازه دارن برا تخصص درس میخونن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ما دانمارکیم من خیلی راضی ام ولی خوب دوریشم گاهی اذیت کننده میشه مخصوصا وقتی اتفاقی میوفته و مدتی نم ...

بهار جان فضولی نباشه شما اونجا شاغل هستین همسرتون شاغل هستن از چه طریقی مهاجرت کردین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها من امشب نمیدونم چرا دچار استرس شدم من ۶ شهریور انتقال دادم ۱۸ ازمایشم مثبت شد و۲۸ رفتم س ...

عزیزم انشاالله که اینجوری نیست و کنجدت تو دلته نگران نباش برات ذکر یا ودود میگم گلم شکر خدا که بارداری انشاالله بارداری سالمی داشته باشی

بهار جان فضولی نباشه شما اونجا شاغل هستین همسرتون شاغل هستن از چه طریقی مهاجرت کردین

اره عزیزم همسرم مهندس کشتیرانیه اقامت کاری گرفتیم تو شرکت کشتیرانیه مرسک کار میکنه منم خودم ایران شیمی خونده بودم اومدم اینجا کامل مدرکم رو قبول نکردن ۱/۵سال درس خوندم تا مدرکم معادل سازی شد الان تقریبا ۱/۵ساله که سرکارم تو ازمایشگاه مواد غذایی کار میکنم

اره عزیزم همسرم مهندس کشتیرانیه اقامت کاری گرفتیم تو شرکت کشتیرانیه مرسک کار میکنه منم خودم ایران شی ...

انشاالله که موفق باشی جونم انشاالله بدرخشید عزیزم مایه افتخاره که بانوی کوشایی داریم انشاالله فرزندات هم مثل پدر و مادرشون موفق باشن

عزیزم انشاالله که اینجوری نیست و کنجدت تو دلته نگران نباش برات ذکر یا ودود میگم گلم شکر خدا که باردا ...

مرسی عزیززم بااینکه از اولم گفتم خدایا سپردم به خودت بعد سه بار بارداری ناموفق اینبار برام چی مقدر کردی، ولی از دست این اینترنت ک فقط استرس میده

مرسی عزیززم بااینکه از اولم گفتم خدایا سپردم به خودت بعد سه بار بارداری ناموفق اینبار برام چی مقدر ک ...

اره بخدا من پریودیم یکم کم شده بود تو نت سرچ کردم دست و پامو گم کردم 

انشاالله که موفق باشی جونم انشاالله بدرخشید عزیزم مایه افتخاره که بانوی کوشایی داریم انشاالله فرزندا ...

مرسی فدات شم خیلی لطف داری دیگه اینجا تنهایی کار کردن سخته حتما باید دوتایی کار کنیم تا بتونیم زندگی بهتری داشته باشیم 

ولی خداییش دولتش خیلی امکانات میده مثلا فکر کن کلا درمان رایگانه حتی الان من ای وی اف کردم ی قرون ندادم تازه چون مرکزمون بیشتر از ۱۲کیلومتر از خونمون دوره هر بار که برم مرکز هزینه رفت و برگشت هم به حسابم واریز میشه 

این تازه یکی از خدماتشونه ولی خوب دیگه دوریم و اینش ی کم سخته

مرسی فدات شم خیلی لطف داری دیگه اینجا تنهایی کار کردن سخته حتما باید دوتایی کار کنیم تا بتونیم زندگی ...

واقعا چه عالی عیب نداره شریک زندگیت پیشت باشه تو هم هواشو داشته باش 

کاش ایران یکم از این امکانات داشت اینجا به هر حال ما تو این برهه از تاریخ ایران هستیم شاید تو آینده ایران هم پیشرفت کرد انشاالله که بچه های ما از امکانات اون موقع استفاده کنن اما خدا نکنه ناباروری باشه برا اونا هم🥺🥺🥺😅🙏🙏🙏

مرسی عزیززم بااینکه از اولم گفتم خدایا سپردم به خودت بعد سه بار بارداری ناموفق اینبار برام چی مقدر ک ...

تو نت الکی نچرخ غیر از استرس هیچی نداره هر چی کمتر بدونی ارامش ات بیشتره چون دونستن تو چیزی رو حل نمیکنه بعدم نت خیلی هاش جنبه علمی نداره خیلی هاش احتمالاته و خیلی هاش مثلا از هر صد نفر تو یکی اتفاق میوفته که وقتی ادم میخونه میگه همون یکی حتما منم 

الان وقت ارامشه از کنجد تو دلت لذت ببر عزیزم

واقعا چه عالی عیب نداره شریک زندگیت پیشت باشه تو هم هواشو داشته باش  کاش ایران یکم از این امکا ...

ان شالله انقدر کشورمون خوب شه که نه کسی به فکر مهاجرت باشه و همه مهاجرا هم برگردن چون هیچ جا وطن ادم نمیشه

ان شالله انقدر کشورمون خوب شه که نه کسی به فکر مهاجرت باشه و همه مهاجرا هم برگردن چون هیچ جا وطن ادم ...

انشاالله انشاالله انشاالله عزیزم هوای اونجا سردتره نسبت به ایران یا نه؟؟