2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
حالا من می‌گفتم خوش ب حالت اینجا نیستی راحتی.اینجا حتی همسایه ام راجبت نظر میده چه برسه فامیل.

جالب اینجاست همه میشن متخصص زنان و زایمان حتی دایی شوهرمم نظر میده😂😂😂😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣باز شوهر من باید با انبر ازش حرف کشید 🤣🤣🤣

خیلی خوبه نعمته بخدا من تمام مشکلم دهن لقیه شوهرمه با این همه استرس باید تو فکر دهن لقیه اونم باشم حالا تحدید به مرگش کردم که چیزی نگه حداقل اگه هم میگه یواشکی بگه کسی به رو من نیار استرس بگیرم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دفعه چندمتون هست عزیزم . شما بعد بارداری ازمایش تیرویید دادی نیاز نبود قرصتون بیشتر بشه

دفعه ی دومه ک انتقال دادم 

فعلا آزمایش بعد بارداری ندادم 

دفعه ی قبلم بهم قرص تیرویید نداده بودن ایندفعه دوباره پروندمو از اول نگا کردن آزمایش تیروییدمو دیدن قرص دادن

من ۲۴ شهریور انتقال دادم امروز میشه روز بیستم انتقال،جنینم بلاست بوده حالا نمیدونم الان سونو چیزی ...

روز ۲۵ انتقال

منم جنینم بلاست بود 

بعد آزمایش دوم بتا ک با مرکز تماس گرفتم شانسم دکتر جواب داد گفت ده روز دیگه بیا برای سونو

منم دوست نداشتم ولی خب شوهرم گفته حالا بهش میگم حداقل روند درمان و ای وی اف رو نگو بگو دارو بهمون دا ...

ببین حداقل دیگه از الان به بعد نگو.چون روندش به اندازه کافی استرس داره.مخصوصا اون 14روز انتقال تا جواب آزمایش هی بخوان بپرسن فقط رو اعصابت رژه میرن.

واژینال انجام داد  دیروز رفتم ک ۵ هفته و۳ روزم بود

مگه ۶/۱۷ انتقال ندادی؟ 

۱۴+۵+تا امروز میشم ۵هفته و ۳ روز

پس شما که زودتر انتقال دادین باید سن بارداریتون بیشتر باشه

اشتباه حساب میکنم؟

سونو بهتون گفت که ۵هفته و سه روزی؟

مگه ۶/۱۷ انتقال ندادی؟  ۱۴+۵+تا امروز میشم ۵هفته و ۳ روز پس شما که زودتر انتقال دادین باید ...

اره ۱۷ شهریور انتقال دادم 

اره سونو بهم گفتش ۵ هفته و ۳ روز 

والا من سر در نمیارم چطور حساب میکنن