2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست
ای جونم قربونه سکسکه هاش😍😘😘 خداروشکر  خیلی حالم گرفته بود

عزیزم به زودی آنقدر تکون میخوره که شبا نمی‌خوابی....به هرطرفی می‌خوابم ی دونه میزنه واعتراض می‌کنه.

سلام دخترا خوبید دیدین گفتم صادق ترین چیز بی بی چک هست جواب ازمایشم  و گرفتم برای بار سوم منفی ...

ناراحت شدم عزیزم. الهی خییییلی زود دلت شاد بشه با معجزه خدا.

بی بی چکای من فقط منفیاش صادقه😬 اونایی ک مثبت یا هاله دار بودن فقط دو بار صادق بودن ک ب سرانجام نرسید،  بقیه رو هم با چه ذوقی میرفتم آزمایش و منفی میشدن. کلا بی بی چکا با من مشکل دارن ظاهرا😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناراحت شدم عزیزم. الهی خییییلی زود دلت شاد بشه با معجزه خدا. بی بی چکای من فقط منفیاش صادقه😬 اونای ...

واقعا برام سواله ک چرا اینقد بی بی چکای من هاله دار میشن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من از شنبه ک میشه ۲۰ موعدم استرادیول رو شروع کردم یکی صبح یکی شب. از امروز همش زیر دلم تیر میکشه ممکنه بخاطر  استرادیول باشه؟

یه توضیح کوچیک بدم:من بار اول ماه سوم بادار شدم قلب نداشت سقط شد مجددا اقدام‌کردم به خاطر استرسی که ...

الله اکبر🥺😍

پارسال شهریور اخرین سقط بودم دیگه نه گریه کردم نه چیزی تو راه برگشت رنگ به رو نداشتم همسرم گفت بریم ...

بمیرم چقد سختی کشیدی عزیزم. ان شاالله این دفعه با مثبت شدن جواب آزمایشت و موندنشون تموم اون سختیا از تنت بیرون میشه و فقط میشه ی خاطره از سختیایی ک ب این شیرینی رسوندتت😍

بچه ها بتای 9 منفی هست؟؟

عزیزم بستگی به رنج آزمایشگاهت داره. مثلا برا من ی ازمایشگاه مثبتش بالای ۵ بود ی جا بالای ۱۰. ولی حتما دو روز دیگه تکرار کن

دکتر من از۲۲هفته تقریبا دیگه شیاف قطع کرد برام.من هفته قبل تو ۳۲ لک بینی داشتم از چند هفته قبلشم انقباض شکمی که برام آمپول پرولوتون هفته ای ی دونه نوشت.واز لکه بینی دوباره شیاف شروع کرد.یادمه اون موقع اینجا پرسیدم بچه ها گفتن گذاشتن شیاف تا آخرش ضرری نداره واز انقباض جلوگیری می‌کنه.ولی من به دکترم گوش دادم و هر دوتاش سرم اومد.شما قطع نکنین،🤨برام آمپول بتا ننوشت گفت نوسانات فشار داری.بعد بهم قرص ایزوکسوپرین داده.کسی تجربه داره.

نه من شهرستانم دکتر خودم نرفتم تو شهر خودم دکتر رفتم والا اصل کاریه هنوز تشکیل نشده قلب هم که فعلا ه ...

ان شاالله ک تشکیل میشه نگران و استرس ندلشته باش 

منم امروز پیش دکترم نوبت داشتم

عزيزم ببخش زياد سوال پرسيدم شما گفتين كيستتون را عمل كردين بعد انتقال دادين بعد عمل امپول ديفرلين يا ...

خواهش میکنم اشکالی نداره چی میشه برای منم سوال بود اون موقع 

اره تا سه ماه سه تا آمپول دیفرلین زدم بعدش انتقال دادم ک نگرفت انتقال دومم گرفت

سلام 

من ذخیره تخمکم تو آخرین آزمایشم ۰.۹بوده پارسال دوبار تخمک کشی با سینال داشتم هر دوبار دو سه تا بیشتر تخمک ازم نگرفتن

حالا دوباره تو سیکلم دکتر برام پرگووریس نوشته ۱۶ تاش میشه نزدیک ده تومن میترسم اینهمه پول بدم فقط ب این آمپول نتیجه نگیرم دکترم گفته فقط باید گونال بزنم یا پرگووریس ...

کسی بوده از این آمپول استفاده کرده باشه و تعدا تخمکاش زیادتر شده باشه؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏