2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
هیواجان رفتی ان تی؟؟ هماتومت جذب شده بوذ؟؟؟

سلام عزیزم نه من پنج شنبه میرم 

ولی همه بهم میگن بچه دختره از رو شکمم وویار ندارم همسایمون حدسش رد خور نداره همینکه دید گفت عه تو که دختر بارداری  منم گفتم هر چی خدا بده و سالم باشه راستش خودم پسر میخواستم 😍اخه گفتم دومی رو تعیبن جنسیت دختر میکنم ولی باز هر چی صلاح و قسمته 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
سلام عزیزم نه من پنج شنبه میرم  ولی همه بهم میگن بچه دختره از رو شکمم وویار ندارم همسایمون حدس ...

اصلا به حرف این و اون نیس که ان شالله صحیح و سالم بیاد بغلت جنسیت که مهم نیس عزیزم خودت رو درگیر نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا به حرف این و اون نیس که ان شالله صحیح و سالم بیاد بغلت جنسیت که مهم نیس عزیزم خودت رو درگیر نکن ...

عزیزم هر چی قسمت باشه همونه انشاءالله خدا بجمو سالم بذاره تو دامنم ولی خواستم طبق برنامه پیش بره که قسمت نبود انشاءالله هر چی هست سالم باشه 

عزیزم هر چی قسمت باشه همونه انشاءالله خدا بجمو سالم بذاره تو دامنم ولی خواستم طبق برنامه پیش بره که ...

یعنی انقدر به حرفش اعتماد داری که میگی قسمت نبود🤣🤣🤣دختر مگه سونوگرافیه 

یعنی انقدر به حرفش اعتماد داری که میگی قسمت نبود🤣🤣🤣دختر مگه سونوگرافیه 

والا منکه جنسیت خیلی برام مهم نبود ولی گفتم دوتا بیشتر نمیخوام اولی پسر باشه خوبه دومی دختر میارم دیگه بسه حالا که برعکس بشه دومی پسر میارم خیلی فرقی نداره  اره این سونو گرافی دومه برا خواهرم زن داداشم گفت درست در اومد ولی کلا تو خونواده خودم و همسرم پسر خیلی کمه بیشتر دختره 

والا منکه جنسیت خیلی برام مهم نبود ولی گفتم دوتا بیشتر نمیخوام اولی پسر باشه خوبه دومی دختر میارم دی ...

ان شالله اول سالم و به موقع میاد بغلت بعدم همون جنسی که میخوای عزیز دلم 

ان شالله اول سالم و به موقع میاد بغلت بعدم همون جنسی که میخوای عزیز دلم 

قربونت گلم اره سالم باشه کم اذیت نشدیم ولی خب هر کسی ی جنسیتی میخواد ولی بچه هر چی باشه برا پدر مادر عزیزه 

سلام بچه ها حالتون چطوره خوبید؟

چقدر این ده روز تاپیک قفل بود سخت گذشت

یه سوال لطفا اگه براتون پیش اومده راهنماییم کنید

حدود یک ماه و خورده ای شیاف واژینال میزدم. یه شب بعد از زدن شیاف یه حالت سوزش و حساسیت گرفتم دیگه واژینال ادامه ندادم.

ولی بعد از اون، حدود ده دوازده روز یه حالت سوزش خیلی خیلی خفیف فقط قسمت کلیتوریس(نه دهانه ی واژن) گرفتم البته فقط وقتایی ک خودمو میشستم و خیس بودم

فکرمیکردم حساسیت باشه و عفونت یا قارچ نباشه

پریشب دوباره مجبور شدم واژینال بزنم و دیشب یه دفعه سوزش همون قسمت زیاد شد و تکرر ادرار گرفتم با دستکش یه کوچولو کلوتریمازول زدم همون ناحیه خوب شدم

حالا فردا ک دکترم هست، حتما میرم دکتر

بنظرتون خطر نداره؟ دیشب از استرس چندین باز از خواب پریدم

دکتر به شما پماد داد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
باشه عزیزم پس منم بهاور نیا ‌میرم‌ ، راستش‌ برای منم‌ آرامش‌مهمتره ، دیگه انقدر انواع و اقسام ‌ویزیت ...

انشاالله که بهترین ها برات اتفاق بیافته کدوم دکترا اسماشون چیه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میگم‌ عزیزم دکتر بهاورنیا آزمایشهارو برات کامل نوشته بود ؟

بله جونم آنتی و تیروئید ولی اگه خودت هم نیاز به آزمایش دیگه ای داری بهش بگو چون نمیدونه رفتی یا نه من پرونده مو برده بودم زنگ بزن بعد از ظهر بگو اسمتو بنویسه خانوم منشی بعد برو خیلی منشی با اخلاقی داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام من امروز   رفتم سونو زده ۵ هفته و ۴ روز فاقد پل جنینی . حاوی yolk sac  قلب ...

مبارک باشه دوتا نی نی😋😍 استرس چرا بسپار به خدا همه چی درست میشه دختر اتفاقی که نیفتاده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انشالله عزیزم. عمدا جواب سونو رو گذاشتم که دلت آروم بگیره .  . ببین من خیلی گریه کردم و استرس د ...

ممنون عزیزم😘😘 نه فعلا بی خیالم سپردم‌به خدا 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
یعنی کیسه زرده ش کامل نبوده . ولی بعدش حدا رو شکر همه چی درست شد  خب به نظرم سر دختر تهوع بیشت ...

من کلا مدلم اینجوره سر دخترم هم اصلا تهوع و ویار هیچی نداشتم حتی یه بار هم حس تهوع نداشتم 

دوستان میشه بگید علت اینکه هپارین یا انکسو میدن چیه ؟ من نداده دکترم الان شهر خودمون رفتم دکتر گفت ۴ تا استرادیول زیاده واست به نظرم باید هپارین هم بزنی منم گفتم خوب میزنم دیگه گفت بزار دوهفته دیگه سونو بدی ببینم وضعیتت چطوره