2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
خدا نی نیتو حفظ کنه یکم امیدوار شدم. به خدا حالم اصلا خوب نیست. عزیزم قبلش بی بی چک هم زدی؟؟دعا کن ب ...

الان روز چندمی؟؟ انقدر استرس به خودت وارد نکن همین استرس از همه چی بدتره 

فدات گلم نمیدونم برای منکه خیلی بزرگ بود و ضایعات کف لنگی هم داشتم هم کلینیک ابن سینا و هم دکتری ک ا ...

امروز رفتم دکتر بهم گفت خیلی کوچیکه کیستت خداروشکر نیازی به عمل نیست،من ذخیره تخمدانم دقیق نمیدونم چنده یادم نیست ولی یادمه دکتر گفت خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنین؟ اخه زنگ زدم آزمایشگاه گف فرقی نمی کنه

دکتر بکن گفت روز دوم یا سوم برو آز بده

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
خدا نی نیتو حفظ کنه یکم امیدوار شدم. به خدا حالم اصلا خوب نیست. عزیزم قبلش بی بی چک هم زدی؟؟دعا کن ب ...

قربونت برم مرسی از دعای قشنگت ..نه شوهرم نزاشت بی بی بزارم ..ولی بودن خانم هایی که زود بی بی زدن منفی شده ولی آزمایششون مثبت شده .. انشاالله شما هم مثبت میشی ..آیت الکرسی خوندم به نیت شما عزیزم🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مرسی عزیزم ،آخه هیچ وقت لکه بینی نداشتم ،شاید یه روز قبل از پریود داشتم که فرداش خونریزی شروع میشد و ...

بعضی وقتا اتفاق میوفته آزمایش پرولاکتین دادی ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم جنین هات چند روزه بود؟؟بعدا بتا بالا رفت؟

جنین۳روزه بود..بتام کم کم میره بالا الانم ک روز۲۸انتقالم هنوز روی۸۵مونده دوتادوتامیره بالا..البته بدامن امیدی نیس ان شاالله شما بچسبه به دلت بابتای عالی بدون دردسربری براسونوقلب

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
امروز رفتم دکتر بهم گفت خیلی کوچیکه کیستت خداروشکر نیازی به عمل نیست،من ذخیره تخمدانم دقیق نمیدونم چ ...

خب خدارو هزار مرتبه شکر ولی کنترلش کن حتما ک بزرگ نشه خدایی نکرده

واژینال دوقلو بودن😑😑😑 دوتاشون فقط کیسه و york sac زده اصلا پل جنینی نداشتن اندازه های ساک هم ۱۴ م ...

الهی دو قلو بودن😍پل جنینی چیه ؟

ان شاالله که تشکیل شده استرس نده بخودت 

مگه امون دکترت که انتقال داده بود همون سونو نمیکنه؟

فرقی نمیکنه من امروز آزمایشگاه بودم. 

ممنونم عزیزم. ان شاالله همه چی خوب پیش بره برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستای خوبم 

متاسفانه خوشیم خیلی دوام نداشت خیلی حالم بده 

خواهش میکنم جواب بدین لطفا لطفا لطفا

بچه ها امروز رفتم سونو شکمی با تاریخ پری ۶ هفته و ۱ روز باید بود ولی متاسفانه گفت زیره ۵ هفتس و هیچی معلوم نیست . روز ۳۰ مهر یعنی ۲ روز بعد از عقب انداختن ازمایش بتام شد ۵۰۰ و امروز یعنی ۱۱ روز بعد از عقب انداختن ۲۸۰۰ بود ،تاریخ اخرین پری ۲۸ مرداده . رفتم پیش دکترم گفت فردا برو واژینال تا نظر بدم