2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
واژینال دوقلو بودن😑😑😑 دوتاشون فقط کیسه و york sac زده اصلا پل جنینی نداشتن اندازه های ساک هم ۱۴ م ...

به نظرم نباید زود میرفتی چون کیسه زرده تشکیل شده قطعا جنین هم تشکیل میشه 

استرس نکش عزیزم 

دوستام سیکل طبیعی چجوریه‌؟.دکتر کلانتر اصفهان بهم گف روز ۹ سیکلت بیا اگه وضعیتت خوب بود طبیعی انتقال ...

شما پیشنهاد دادی سیکل تون طبیعی باشه؟سابقه ضخامت آندومتر داشتین؟ممنون میشم پاسخ بدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم اینبار میخوام به دکتر پیشنهاد سیکل طبیعی بدم با استرادیول و سینافکت ضخامت بالا نمی‌رف ...

سیکل طبیعی یعنی داروهای محرک تخمک بخوری؟

من نمیدونم چجوریه گف ۹ سیکلت بیا 

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
شما پیشنهاد دادی سیکل تون طبیعی باشه؟سابقه ضخامت آندومتر داشتین؟ممنون میشم پاسخ بدید

نه من امروز روز ۱۳ ک سنو م کرد.

گف چرا روز ۹ نیومدی سنو اگه وضعیت خوب بود انتقال می‌دادم .

چون قرار بود برم باهاشون نتونستم وقت بگیرم.

من با دارو روز ۱۰ ضخامتم ۱۰ و نیم بود.

فک کنم بدونه دارو ضخامتم خوبه

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
به نظرم نباید زود میرفتی چون کیسه زرده تشکیل شده قطعا جنین هم تشکیل میشه  استرس نکش عزیزم  ...

دیگه چون قبلا خارج رحمی داشتم بخاطر اون زود رفتم . خدا کنه تشکیل بشه یعنی امکانش هست؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دیگه چون قبلا خارج رحمی داشتم بخاطر اون زود رفتم . خدا کنه تشکیل بشه یعنی امکانش هست؟؟

اره قطعا تشکیل میشه اینحا زودتر از هفته شش به هیچ عنوان سونو نمیکنن من پنج هفته و شش روزم بود رفتم جنین و قلبش دیده شد ولی سن جنین براساس سونو شش هفته و یک روز بود ولی دقت دستگاههای سونو متفاوته مثلا منو اینجا گفتن فقط باید بری مراکز ناباروری که دقت دستگاههاشون بالاس

با توجه به سن بارداریت قطعا باید جنین و قلبش رو میدیدن حالا دیگه راهی نداری باید صبر کنی ان شالله که ...

جواب بتام ازبتای قبلی ک توی این ازمایشگاه دادم بالاتربود اون دفعه۸۲بودحالا۸۵بعداز۴۸ساعت...بازم امیدی نیس ینی

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
بچه ها ممکنه بی بی چک روز12منفی بشه ولی آزمایش مثبت؟؟؟جنین هام سه روزه بودن روز 12بعدازظهربی بی زدم ...

برامن روز۱۶انتقال صبح منفی شد ولی ازمایشم مثبت همون روز...ولی خب بتام خیلییی پایین بود تقریباروز۱۶زیر۵۰بود ان شاء الله براشما بابتای خوب باشه

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
جواب بتام ازبتای قبلی ک توی این ازمایشگاه دادم بالاتربود اون دفعه۸۲بودحالا۸۵بعداز۴۸ساعت...بازم امیدی ...

عزیزم باید با دکترت صحبت کنی فقط اگر درد داشتی زیر دلت سریع باید بری بیمارستان چون اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشه خطرناکه

جواب بتام ازبتای قبلی ک توی این ازمایشگاه دادم بالاتربود اون دفعه۸۲بودحالا۸۵بعداز۴۸ساعت...بازم امیدی ...

سونو ی جای دقیق و خوب برو واژینالم برو که دقیق تره تا کامل بررسی کنن ببینن جنین هست یا نه 

باردار که قطعا بارداری ولی باید جنین تو این سن بارداری دیده بشه 

خواهشا جواب منم بدید خیلی نگرانم یعنی امید داشته باشم؟کسی اینجوری بوده بی بی چک منفی باشه آزمایش مثب ...

عزیزم اره من از بچه های اینجا شنیدم که بعضی ها بی بی چکشون منفی بوده ولی آز شون مثبت شده توکل به خدا ان شالله که مثبت میشه