2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
سلام بچه ها امروز یکی از آزمایش هامو گرفتم پرولاکتینم بالا بود😔 ولی خیلی عددش بالا نبود به نظرتون ا ...

ببخشید گلم برا از پرولاکتین روز خاصی از پریود که لازم نیس رفتن نه؟ برا منم نوشته هنوز فرصت نکردم برم. پاپ اسمیر رو رفتم ولی این مونده هنوز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تبریک میگم به دوستانی که مثبت شدن خیل خبر خوشحال کننده ای بود. ان شاالله به سلامتی تا آخر😍

سلام فاطمه جان خوبی جونم چه خبرا سلامتی 

فاطمه من دو ماه پشت سرهم دو روز زودتر پریود میشم نیاز به بررسی داره؟؟

بعد تو هم گرمیجات میخوری چیا بیشتر مصرف می‌کنی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فاطمه جان خوبی جونم چه خبرا سلامتی  فاطمه من دو ماه پشت سرهم دو روز زودتر پریود میشم نیاز ...

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت. نه فک نکنم تا ۳ روزم طبیعیه. من بار اول خیلی تو خوردنیا و... رعایت میکردم تو دومی نه و عملا نتیجه خیلی فرقی با هم نداشت تو تعداد فولیکول ولی خب جنین کمتر بود تو دومی.

فعلا هیچ کار خاصی نکردم. همون تقویتارو ک گفته دارم میخورم تا ببینیم چی پیش میاد.

راستی من دو ماهه دو بار علایم تخمک گذاری دارم مگه میشه؟ اونم نه ساده ها با درد شدید تخمدان. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی؟ قربونت. نه فک نکنم تا ۳ روزم طبیعیه. من بار اول خیلی تو خوردنیا و... رعایت میکردم ت ...

واقعا خطری نیست پس ممنون دلم گرم شد اتفاقا منم این ماه دو طرفم بشدت درد میکرد و ترشحاتم زیاد بود جوش های چونه مم نگم برات 

انشاالله که تموم خیر عالم برات اتفاق بیافتد گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟ قربونت. نه فک نکنم تا ۳ روزم طبیعیه. من بار اول خیلی تو خوردنیا و... رعایت میکردم ت ...

بعد فاطمه جان من می‌خوام اینماه برم سونو اما بیرون برم مطب دکتر نرم طبق معمول کیمیا خوبه اما خیلی وقت پیش افتضاحه و برا دو هفته بعد نوبت میده کدوم سونو خوبه نوین ،ادهمی ،دکتر فرج الهی کدوم خوبه یکی هم شادی گرانمایگان سونوشو میگم 

واقعا خطری نیست پس ممنون دلم گرم شد اتفاقا منم این ماه دو طرفم بشدت درد میکرد و ترشحاتم زیاد بود جوش ...

نه اصلا جای نگرانی نیس. قربونت برم❤️❤️

الان تو یه تاپیکی ی خانوم میگف برا بعضیا اتفاق میفته تو یه ماه دو بار تخمک گذاری کنن ولی نادره.

من همین جوریش ذخیره تخمدانم کمه هر ماهم دو تا دو تا بره چی میمونه دیگه😂🤪

ببخشید گلم برا از پرولاکتین روز خاصی از پریود که لازم نیس رفتن نه؟ برا منم نوشته هنوز فرصت نکردم برم ...

پرولاکتین و من پریودی نرفتم فاطمه نمی‌دونم وقت خاصی میخواد یا نه اما شرایطش و اگه بلدی رعایت کن انشاالله چیره خاصی نیست

بعد فاطمه جان من می‌خوام اینماه برم سونو اما بیرون برم مطب دکتر نرم طبق معمول کیمیا خوبه اما خیلی وق ...

واقعیتش خیلی نمیشناسم سونوهای بیرونو😰 ببخشید 

چون همیشه مطب دکتر رفتم نمیدونم کدوم خوبه شرمنده

نه اصلا جای نگرانی نیس. قربونت برم❤️❤️ الان تو یه تاپیکی ی خانوم میگف برا بعضیا اتفاق میفته تو یه م ...

ای خواهر چقد نگرانی هامون یکی هستش آره منم نگران همینم می‌خوام برم سونو فقط اینکه برا کیست روز سوم تا پنج میگن خوبه برا ذخیره نمی‌دونم کدوم روز خوبه آزمایش نمی‌خوام برم سونو برم خوبه 

واقعیتش خیلی نمیشناسم سونوهای بیرونو😰 ببخشید  چون همیشه مطب دکتر رفتم نمیدونم کدوم خوبه شرمند ...

دشمنت شرمنده پس همون ببینم کدوما نوبت دهی اسونی دارن

واقعیتش خیلی نمیشناسم سونوهای بیرونو😰 ببخشید  چون همیشه مطب دکتر رفتم نمیدونم کدوم خوبه شرمند ...

بعد پاهام اینقد یخ هستش نمی‌دونم برا خاطر هوا هستش یا من سردی کردم 

پرولاکتین و من پریودی نرفتم فاطمه نمی‌دونم وقت خاصی میخواد یا نه اما شرایطش و اگه بلدی رعایت کن انشا ...

ممنونم. اره شرایطشو میدونم. نگرانش نیستم نهایت یکم بالا رفته ک دارو میده باز.

یکم نگران نتیجه پاپ اسمیرم میترسم عفونت اینا داشته باشم. علایم ظاهری ندارم البته ولی نگران می کنه ادمو.

وای نمیدونی چقد استرس داشتم . بار اولی ک رفته بودم خیلی اذیت شدم ولی خدا خیرش بده خانومه رو ک انجام داد اصلا اذیت نشدم. بهش گفتم من با این اسپکلوم مشکل دارم گف نترس ما ازین کوچیکا گرفتیم اذیت نمی کنه. واقعا هم خوب بود 

پرولاکتین و من پریودی نرفتم فاطمه نمی‌دونم وقت خاصی میخواد یا نه اما شرایطش و اگه بلدی رعایت کن انشا ...

راستی رانندگیت ب کجا رسید؟

ای خواهر چقد نگرانی هامون یکی هستش آره منم نگران همینم می‌خوام برم سونو فقط اینکه برا کیست روز سوم ت ...

اره😂

من دوس داشتم آزمایشم بنویسه . ازمایشش آزاد نمیدونین چقد میشه؟ اگه زیاد نشه میگم اونم انجام بدن. فقط تو سونو همیشه دکتر میگه ذخیره کمه از دو سال پیش آز ندادم