2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
بچه‌هاااا آزمایشم به لطف خدا مثبت شد🥺🥺🥺😍😍😍

به به مبارکا باشه بسلامتی عزیزم آن شالله که مابقی مسیرو طی کنی و نی نی های ناز تون رو بغل بگیری کاش هر روز چندتا مثبتی داشته باشیم واقعا به این انرژی مثبتا نیاز وافر داریم،,😍🤲🤲

سلام عزیزان برای همه عزیزان که مثبت شدین مبارک باشه خدارو شکر که سایت برگشته 😍😍بچه ها شماها واتساپوتن فعاله یا نه اهل کجاین ما این یه هفته واتساپ و.. قطعه😧

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم هماتوم داری تا کی باید پروژسترون مصرف کنی 

اره عزیزم من۱۵هفته بود بخاطر سرفه های شدیدم هماتوم تشکیل شد والا دکترم گفت تاهفته دیگه امپول و کمکم قطع کن هفته ای یدونه پرولوتون بزن 

سلام خواهش کیکنم جواب منو بدید من شنبه عمل زخم رحم دارم چند روز بعدش جنینمو انتقال میدن؟جنینم مورولا ...

سلام من یه دونه دردونه انتقال دادم مثبت شده قربونش برم 😍😍بسپار به خدا اگه خدا بخواد میشه 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
بچه‌هاااا آزمایشم به لطف خدا مثبت شد🥺🥺🥺😍😍😍

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم مبارک باشههه ان شاءالله به راحتی طی کنی این مسیر رو😍😍🤰❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام عزیزم مبارک باشه مبارک باشه قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم.کاش کسی کمکت باشه تا سرپا بشی آن شالل ...

سلام

ممنون عزیز دلم ،، کمک داشتم چون این چند وقته همش خونه مامانم و مادرشوهرم بودم خداروشکر زردی بچه زود خوب شد با خوردن شیر...

همیشه به یاد شما دوستان خوبم هستم و دعاگوتونم اگه خدا ازم قبول کنه..‌

انشاالله هرچه زودتر به مراد دلت برسی و دلت شادشه عزیزم🙏🙏❤❤