2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

سلام دوستان عزیز، 

یه سئوال داشتم ازتون، ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنین، 

بیمه من تامین اجتماعی هست و برای خودم مشاغل آزاد پرداخت می کنم، برای درمان کلینیک مام میرم، بعد الان فهمیدم که میشه از اسناد پزشکی کد ناباروری دریافت کرد و یه سری از هزینه هارو برمیگردنن، اگه کسی اطلاع داره خیلی ممنون میشم بهم اطلاع بده و اینکه اگه استفاده کردین چه حدود از هزینه رو پس دادن، 

با این هزینه های نجومی دیگه واقعا داره بهمون فشار میاد 🥴🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی این بارم سیکل پانکچر رو شرو نمیکنن؟اون دفعه گفت شوهرم ۸ ملیون اسپرم داره ولی خو ناقص

خو الان سونو و ازمایش هات و میبینن چک میکنن شوهرت هم آزمایش بده ببینن جفتتون اماده این یا نه تا پانکچر و شروع کنن فک نکنم زود بشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه‌هاااا آزمایشم به لطف خدا مثبت شد🥺🥺🥺😍😍😍

خداروشکر الهی همیشه خوش خبر باشی عزیزم انشالله خودت و نی نی تا اخر سلامت باشید😍😍😍😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دوستان عزیز،  یه سئوال داشتم ازتون، ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنین،  بی ...

والا من مدارکم و بردم از دوتا انتقال و یه تخمک کشیم گفت فقط پول تخمک کشی و میدیم هیچی بابا الکیه همش شاید ازده تومن مثلا دوسه تومنشو بدن اونم اکه بدن

خو الان سونو و ازمایش هات و میبینن چک میکنن شوهرت هم آزمایش بده ببینن جفتتون اماده این یا نه تا پانک ...

انشالله که شروع کنن استرس دارم همش برا رفت و امد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍