2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
وای اره خداروشکر درست شد کلی تو فکر بچه های اینجا بودم  من ۵هفته و شش روزم بود خونریزی شدید کر ...

وای قلبم واستاد تا کل پیامتو‌بخونم🥺مباااااارکههههه🥰🥰خداروشکر که به خیر گذشت.انشالله تا آخرش برات میمونه🥰🥰

من الان آزمایشگاهم🥺🥺دعا کنید بتا خوب باشه و همین بار اولی خیالمو راحت کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من باز انتقال دادم دفعه سوم هست بیشتر بچه های اینجا با من بودن پارسال صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود 😭😭دیگه حوصله داروهام رو هم ندارم به نظرتون میشه ازمایش مثبت شه؟

سلام بچه ها من باز انتقال دادم دفعه سوم هست بیشتر بچه های اینجا با من بودن پارسال صبح بی بی چک گذاشت ...

سلام عزیزم چراانقد ناامید توکلت بخدا باشه انشاالله که مامان شدی رفت😍🌹🌹

سلام عزیزم چراانقد ناامید توکلت بخدا باشه انشاالله که مامان شدی رفت😍🌹🌹

مرسی گلم

آخه این بی بی چک آرزو به دل ما گذشت یه بار الکی مثبت بشه شانس ما ها تنها چیز راستگوی دنیا بی بی چک هست الکی کار نمیکنه 

سلام بچه ها من باز انتقال دادم دفعه سوم هست بیشتر بچه های اینجا با من بودن پارسال صبح بی بی چک گذاشت ...

سلام من ۴ تا انتقال منفی داشتم و همه کاری هم تا حالا انجام دادم،باید خیلی خیلی صبور باشی

آزمایش اطمینان بالاتر داره اما جنین بلاست ۵ روزه باشه بی بی از روز ۱۲-۱۳ بالاخره نشون میده 

حالا زودتر اگر زدی برو آزمایش روز ۱۴-۱۵