2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
ان شالله خوش خبر میای

توکل بخدا هیچ علائمی ندارم 

دوبار ترشح زرد لزج داشتم اوایل 

ترشحات سفید آبکی همراه شیاف دارم

بعدشم شب چهارم دل درد شدید ک دوبار از خواب پریدم تاصبحم دردم ادامه داشت

دیروزم موعد پریودم بود کمی درد داشتم همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل بخدا هیچ علائمی ندارم  دوبار ترشح زرد لزج داشتم اوایل  ترشحات سفید آبکی همراه شیاف ...

اصلا نبایدم علایم داشته باشی این علایمم مال قرصاس مگه بارداری به این زودی علایمش رو نشون میده من تازه ی چند روزه ی کم تهوع دارم

اصلا نبایدم علایم داشته باشی این علایمم مال قرصاس مگه بارداری به این زودی علایمش رو نشون میده من تاز ...

فقط از ترشح زرد رنگه دلهره دارم ک برای چی بود 

ن بو داشت ن خارش

منم جمعه دیگه باید برم سونو قلب اصلا انگار زمان نمیکذره

وای نگووو. چقد زمان کُند می گذره. 😥😥

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
من فکر کردم شما سیکل انتقال تون رو شروع کردین!آن شالله که طبیعی نتیجه گرفته باشی و نیاز به دارو و در ...

یکبار توی سیکل انتقال رفتم ضخامتم بالا نرفت بعد از اون  جور نشده برم توی سیکل انتقال 

از خدا میخوام همه منتظرها از چشم انتظاری در بیان

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍