2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
تاثیر برا من که داشت چون دو تا انتقال منفی داشتم اما تو سومی مثبت شدم درست نموند برام اما امیدی شد ب ...

عزیزم سومی سرم داشتی یا لنلو کردی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم که وقت گذاشتید ان شاءالله که لحظاتتون پر از حس خوب و خوشحالی باشه🙏🙏🙏

ممنون عزیزم انشاالله برا شما هم ممنون از دعای قشنگت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سومی سرم داشتی یا لنلو کردی؟

سلام خوبی گلم حالت چطوره فکر کنم من کم پیدا شدم انشاالله که حالت همیشه خوب باشه خواهری 

آره عزیزم هم لنفو هم سرم هم آمپول چسب جنین داشتم گلم 

تو چه مرحله ای هستی هر مرحله ای هستی انشاالله که با نتیجه ی خوب خوب

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
زخیرت چنده عزیزم

سلام پروانه جان خوبی عزیزم حال و احوالت چطوره

سلام عزیزم ممنون از احوالپرسی خوبم خدارو شکر شما خوبی سیکلتو شروع نکردی

ن عزیزم شروع نکردم منتظر امتحان کتبی رانندگیم .😂😂😂😂😂یه املت با قارچ تحویل میدم تو کتبی باور کن یه دونه کلمه هم نخوندم 🤣🤣😥

ن عزیزم شروع نکردم منتظر امتحان کتبی رانندگیم .😂😂😂😂😂یه املت با قارچ تحویل میدم تو کتبی باور کن ...

موفق باشی من شهری وکتبی رو اولین بار قبول شدم 

انشالله هر چه زودتر شروع کنی دامنت سبز بشه 

عزیز دلم مبارکت باشه ان شالله که کاذب نیس کم پیش میذد کاذب باشه مخصوصا اگه امپول نداشتی که به احتمال ...

قربونت برم مرسی عزیزم،انشالله همینطور باشه😍😍

نه آمپول نداشتم،جنینم بلاسته

اگه یونی تست نبود باز دلم بیشتر قرص میشد اما این بیبی چک کاذب زیاد داشته

بسلامتی عزیزم مبارک باشه ولی خیلی زود زدی مامانی پرجرأت.ان شالله که مثبتی و مامان شدی عزیزم

ممنونم عزیزم انشالله که واقعی باشه😍😍

آخه تو یکی دوتا تاپیک خوندم اوناییکه بلاست بودن از روز پنجم مثبت شدن،دلمو زدم به دریا😅

قربونت برم مرسی عزیزم،انشالله همینطور باشه😍😍 نه آمپول نداشتم،جنینم بلاسته اگه یونی تست نبود باز ...

عزمزمه خیالت راحت یونی تست برایه من اصلا کاذب نداشته اتفاقا خیلی حساس بودش یعنی بتای پایینو نشون میداد مبارکت باشه

عزمزمه خیالت راحت یونی تست برایه من اصلا کاذب نداشته اتفاقا خیلی حساس بودش یعنی بتای پایینو نشون مید ...

وای خدااااا😍😍

انقدر خوندم که خط تبخیر داره دیگه مطمئن شدم کاذبه

خدا از زبونت بشنوه مهربون💜💜