2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
دوستان شما هم فرتیل رو بعد انتقال ادامه دادین؟؟

دوست من فکر کنم ده عددشو مصرف کرد منم سه تا مصرف کرده بودم که دکترم گفت مصرف نکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم من به دلیل مصرف مدروکسی پروژسترون ماه قبل پریودم خودش نمی اومد و دو تا آمپول پروژ ...

سلام عزیزم خوبی؟بی بی نزدی؟این ماه که مدروکسی نخوردی شاید خبری باشه خدا را چه دیدی عزیزم.البته بی بی باید یک هفته از موعدت گذشته باشه 😍😍😍

سلام دوستان عزیزم من به دلیل مصرف مدروکسی پروژسترون ماه قبل پریودم خودش نمی اومد و دو تا آمپول پروژ ...

من فکر کردم شما سیکل انتقال تون رو شروع کردین!آن شالله که طبیعی نتیجه گرفته باشی و نیاز به دارو و درمان نباشه عزیزم

ن جونم نداریم اگه داشته باشیم که عالی میشه اما دوستان میگن چون شماره ها مشخص میشه زیاد تمایل ندارن ب ...

کاش یکی دست به کار میشد واتساپ یه گروه میزد تل هم بخاطر فیلتررشکن خیلی دم دست نیست😢😢

مرسی عزیزم باردار شدین؟

ن جونم سقط کردم انشاالله ایندفعه بمونه برام انشاالله شما هم نتیجه خوبی بگیرین گلم انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کلا نسبت به پارسال بهتر شده؟

خوبه جونم نگرانی نداشته باش اما حتما قبل انتقال برین ایمونولوژی مشاوره بهترین جنین ها براتون تشکیل میشه شک نکنین

کاش یکی دست به کار میشد واتساپ یه گروه میزد تل هم بخاطر فیلتررشکن خیلی دم دست نیست😢😢

اره منم دوست دارم اما بهتره به مدیر تاپیک بگیم تورک آنا اون حتما حل میکنه

دوستان امروز روز پنجم انتقالمه بی‌بی چک یونی تست زدم تو ده دقیقه اول هاله انداخت اما خیلی کمرنگ به ...

چشام قلبی شد 🤩🤩🤩🤩 انشاالله که مثبتی منتظر روز آزمایشت هم باش ووی دل من رفت برا اون هاله ها

ایمونولوژی اولین باره می‌شنوم!!مطب شخصی دارن؟

تخصصشون ایمونولوژی هست منم قبل انتقال سومم متوجه شدم برا ایمنی و اینا هستش ممکنه پیشنهاد لنفوسیت تراپی بدن ممکنه پیشنهاد سرم بدن یا ممکنه مشکلی هم نباشه ایشالا اما بری بهتره 

اره منم دوست دارم اما بهتره به مدیر تاپیک بگیم تورک آنا اون حتما حل میکنه

اگر اوکی شد بهم خبر میدین؟؟ممنون میشم هر چند نفر هم باشه کم کم زیاد میشه تعداد مدیر هم لینک میده دیگه کسی نمیدونه کدوم شماره مال کدوم کاربره