2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045399 بازدید | 684464 پست
انتقال چندمته عزیزم کجا انجام دادی منم بار اول انتقال شکمم منقبض میشد ایشالا شما هم بارداری حتما😍😍 ...

انتقال دوم بیمارستان لاله دکتر افلاطونیان توکل بخدا 

ان شاالله 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو هزار مرتبه شکر  برای مام هم دعا کن  منم پنجشنبه باید آزمایش بدم 😢🥺

مرسی عزیزم

انشالله مثبت میشه شک نکن❤❤😍😍

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سیرابی از کجا پیدا کنم🤦‍♀️ شما همچین حالتی توی بارداری اولت نداشتی؟ حالا تهوعش به کنار، مدام دلم ...

خخخ منم شنیدم خوبه😃😃 من اصلا یه بارم تهوع نداشتم اصلا ویار بارداری و هیچ مشکلی نداشتم فقط خودم به خودم استرس میدادم . بخاطر اینکه ای وی اف کردم همش ترس داشتم بهش فک میکردم دلهره و اشوب میگرفتم شما که استرس نداری؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سیرابی از کجا پیدا کنم🤦‍♀️ شما همچین حالتی توی بارداری اولت نداشتی؟ حالا تهوعش به کنار، مدام دلم ...

عزیزم بخاطر افزایش سطح هورمونا توی بارداری هست کاری نمیشه بکنی باید تحمل کنی

دوست من که توی بارداری به شدت دچار افسردگی شد

عزیزم اگر تو ان تی گفته پسر به احتمال ۹۹ درصد درسته

ایشالا عزیزدلم فقط دعام کن سالم بیاد بغلم  

دوشنبه بعدی نوبت سونو دارم 

الان ۱۴ هفتم تهوعم خیلی کمتر شده الان طبیعیه ؟ شکمم یکم بزرگ شده ولی خیلی نه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قربونت برم ممنون گلی . روزی همه چشم انتظارها⚘ ..من میدونم چ حسیه انتظار

خیلی مبارکه عزیزم به سلامتی بغل بگیری 😍

ایشالا قسمت همه چشم انتظارا باشه 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

من بار اول که انتقالم مثبت شد همین جور بودم عصرا که می‌شد حالم اینقد بد میشد احساس خفگی می کردم حس می کردم سقف خونه داره به قفسه سینم فشار میاره. فکر می کنم بخاطر هورمونهای بارداری باشه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خیلی مبارکه عزیزم به سلامتی بغل بگیری 😍 ایشالا قسمت همه چشم انتظارا باشه 🤲🤲🤲

ممنون عزیزدلم زنده باشی. الهی آمین ❤❤❤❤❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

تو المان فروشگاههای ایرانی کنسروش رو دارن من سر بارداری اولم خریدم 

نگران نباش بخاطر هورمونهای بارداری من تازه ی کم داره شروع میشه

باران جان صبح ها حتما نون خشک بخور سعی کن آب خنک هم بخوری ولی کاش سیرابی اونجا بود میخوردی