2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ایشالا که با بتای خوب میای خبر میدی عزیزم . شما این چند روز بی بی چک زدی هر سری سریع افتاد 

ممنون گلم توکل به خدا 

نه  روز هشتم نیم ساعت تقریباطول کشید،  بقیه روزا ۱۰ دقیقه . روز دوازده هم ۵ دقیقه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله فردا خوش خبر باشی😍😍

ممنون گلم التماس دعا دارم ❤❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
بله به دکترت بگو البته خیلی از دکترا وقتی اولین بارته بیخیالن و میگن نمیخواد خود منم وقتی رفتم رویان ...

دوست عزیزم سلام وقتتون بخیر تبریک میگم نی نی گلتون به دنیا اومد بسلامتی 

یه سوال دارم امیدوارم راهنماییم کنی دکتر ای وی افم  به من گفت بعد اینکه قرص ال دی رو تموم کردم و پریودیم شروع شد روز سوم برم ویزیت شم برای شروع سیکل ای وی اف   من الان تو شرایطیم که میخواستم بدونم روز ۵ پریودی هم میشه برم پیششون برای شروع سیکل ؟

خواهش میکنم دوستای دیگه ای هم که میتونن راهنماییم کنن و پاسخ بدن 

دوست عزیزم سلام وقتتون بخیر تبریک میگم نی نی گلتون به دنیا اومد بسلامتی  یه سوال دارم امیدوارم ...

روز پنج دیگه دیره چون داروها معمولا از روز سوم شروع میشن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
@پشمالووو   جان خوبی جنسیت نی‌نی مشخص شد؟؟ آخه میبینم تیکرآبی گذاشتی؟ مبارکت باشه عزیزم بازهم ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی ؟ 

ان‌تی گفت پسره هنوزم قطعی نیس ولی همینجور گذاشتم 😅

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوست عزیزم سلام وقتتون بخیر تبریک میگم نی نی گلتون به دنیا اومد بسلامتی  یه سوال دارم امیدوارم ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

روز ۵ برا شروع دارو خیلی دیره میگن روز ۱ تا ۳ پریود 

تازه مام میگه روز اول فقط شروع نکنی سیکل کنسله 

ولی. دکتر اهواز میگفت ۱ تا ۳ 

درهرصورت روز ۵ خیلی دیره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره پسر منم دقیقا همینجوریه خیلی وقته این علائمو داره  شیر خوردن دخترت درست شد سارا جان؟

نه عزیزم اصلا شیر نمیخوره به زور روزی ۳۰۰ یا ۴۰۰ تا بهش میدم غذا میدم کمکی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون گلم توکل به خدا  نه  روز هشتم نیم ساعت تقریباطول کشید،  بقیه روزا ۱۰ دقیقه . ر ...

من اونکه دیشب زدم یکی دوساعت ولی صب زدم بعد چند دیقه دیدم خط پایینش داره میوفته ولی بعدش پخش شده بود ادرار زیاد ریختم دیگه بی بی نمیزنم تا ۳ شنبه . ایشالا صب با خبر خوب بیای 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام.حالت چطوره؟ خوبی؟ شنیدم بستری شده بودی انشالله سلامت بغل بگیری

سلام عزیزم خوبم شکر خدا، آره یک هفته بخاطر درد و خونریزی بستری شدم، دهانه رحمم یکم باز شده بود سرکلاژم رو باز کردند.

شما چطورین؟ قدم نو رسیده مبارک عزیزممم، الهی که نامدار و خوشبخت و عاقبت بخیر باشه در کنار خانواده و زیر سایه امام زمان (عج) 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبم شکر خدا، آره یک هفته بخاطر درد و خونریزی بستری شدم، دهانه رحمم یکم باز شده بود سرکلا ...

سلام عزیزم خوبی

چرا دهانه رحمت باز شده دلیلش چی بود ؟

انشاالله به حق شش ماه امام حسین بسلامتی و دلخوشی زایمان کنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود