2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید شما تعیین جنسیت کردید؟؟میشه بگی چه حوریه؟؟

اره عزیززم من بار اول دخترم رو با آی وی اف باردار شدم . اللن بعد ۴ سال رقتم همون مرکز جنین فریز زیاد داشتم درخواست دادم تعیین جنسیت شدن  بعدش انتقال دادن واسم تعیین جنسیت رو جنین معلوم میشه پسر هستن یا دختر بعد به درخواست خودمون هر کدوم خواستیم انتقال میدن فقط هزینش بالا هست و فک کنم هیچ بمیه ای هم قبول نمیکنه اگه سوال داشتی بازم بپرس عزیزم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم دقیقا روز اول و‌روز سوم انتقال لکه بینی قهوه ای داشتم  روز اول قطعا از دهانه رحمه ولی روز ...

@پشمالووو   جان خوبی جنسیت نی‌نی مشخص شد؟؟ آخه میبینم تیکرآبی گذاشتی؟ مبارکت باشه عزیزم بازهم برات خوشحالم

هزینشو میشه بگید منم‌جنین فریز دارم  باید چیکارکنم؟

میخای بری انتقال بدی میری زنان ویزیت میشی میگی میخوام تعیین جنسیت کنم بهت میگن چکار کنی باید بری مشاوره ژنتیک بعدش قسمت جنین شناسی هم بگی میخای جنین هات تعیین جنسیت بشن . چند تا جنین داری عزیزم ؟ هزینش هم هر جای فرق میکنه من ابن سینا میرم روالشون اینه ۴ تای اول که جنسیت میکنن کلا ۱۱ تومن هست بعدش به ازای هر جنین اصافه که تعیین جنسیت بشه ۱۷۰۰ باید بدی هزینه انتقال و ترخیص هم جدا اونم ۸ تومنی شد من اینسری ۵۰ تومنی شد با داروهام . البته من ۱۴ تا جنین تعیین جنسیت کردم ۴ تاش که اون ۱۱ تومن حساب شد ده تای دیگه هم ۱۷۰۰ اینا هر دونه ای حساب شد واسم 

عزیزم من جنینام یه بیمارستان دیگس میشه ببرم مرکز شما برام‌انتقال بدن؟

کجا هستن ؟ اینم فک کنم میشه انجام بدی درخواست میکنی میخا جنین هاتون رو به مرکز دیگه انتقال بدی اگه امکانش باشه براتون انجام میدن هزینش رو میگیرن ازتون . من تهران نیستم منم اول میخواستم شهر خودم انتقال بد مدیگه شوهرم نزاشت گفت همونجا باشن بهتره😍😍

واییی چقدر هزینش زیاده😰😰 من ۱۴تا جنین دارم

اولین انتقالتون هست ؟ قبلا انتقال انجام ندادی ؟ دیگه ۱۴ هست تقریبا همین حدودا میشه مرکز ابن سینا . جنین هاتون فریز شدن گفتن کیفیتشون چطوره؟ عزیزم شما دختر میخای یا پسر؟ من ۸ ماه پیش هم یه بار اناقال داشتم که منفی شد اونسری ۹ تا جنینم ۱ پسر بود چندتاشون هم به تعیین جنسیت نرسیده بودن بقیه هم دختر من یه اشتباه کردم اونسری اگاهی نداشتم نگفتم همرو واسم تعیین جنسیت کنن واسه همین اون هزینه اولیه ۴ تا جنین رو اونسری دادم اینسری هم دادم ولی اینسری کلا ۱۴ تا جنین داشتم همرو گفتم تعیین جنسیت کردن این سری خداروشکر ۶تا پسر بود بقیش هم دختر 😍😍 

واییی چقدر هزینش زیاده😰😰 من ۱۴تا جنین دارم

عزیزم من ۸ ماه پیش انجام دادم نزدیک ۳۵ تومنی شد اینسری هم ۵۰ شد . اونسری سال گذشته بود الان امسال تعرفه هاشون بیشتر شده مثلا اوندفعه هزینه ۴ تای اول ۸ تومن و هر جنین اضافه ۱۲۰۰ بود الان شده ۱۱ تومن و اضافه بشه هر دونه ای ۱۷۰۰

بله به دکترت بگو البته خیلی از دکترا وقتی اولین بارته بیخیالن و میگن نمیخواد خود منم وقتی رفتم رویان ...

دوست عزیزم سلام وقتتون بخیر تبریک میگم نی نی گلتون به دنیا اومد بسلامتی 

یه سوال دارم امیدوارم راهنماییم کنی دکتر ای وی افم  به من گفت بعد اینکه قرص ال دی رو تموم کردم و پریودیم شروع شد روز سوم برم ویزیت شم برای شروع سیکل ای وی اف   من الان تو شرایطیم که میخواستم بدونم روز ۵ پریودی هم میشه برم پیششون برای شروع سیکل ؟

خواهش میکنم دوستای دیگه ای هم که میتونن راهنماییم کنن و پاسخ بدن 

عزیزم من ۸ ماه پیش انجام دادم نزدیک ۳۵ تومنی شد اینسری هم ۵۰ شد . اونسری سال گذشته بود الان امسال تع ...

سلام عزیزم خوبی 

بی بی چکت و دیدم انشالله ک مثبت واقعی باشه ، بزار روز ۱۰ بزن بازم مثبت میشه ب امید خدا

برای منم دعا کنین فردا صبح میرم آزمایش 😭😍

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام عزیزم خوبی  بی بی چکت و دیدم انشالله ک مثبت واقعی باشه ، بزار روز ۱۰ بزن بازم مثبت میشه ب ...

ایشالا که با بتای خوب میای خبر میدی عزیزم . شما این چند روز بی بی چک زدی هر سری سریع افتاد