2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
سلام عزیزم خوبی فاطمه جون من گاهی پیامارومیخونم ناراحت شدم منفی شدی ،  نا امیدنباش انشالله به ز ...

اااای جاااانم چ با حال😍😍😂 حالا شماره دکترو رد کن بیاد 😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه جان  شانگهای برای کسانی که ذخیره زیر یک دارن  مثل من که هفت دهم بودم  ب ...

خییلی ممنونم نسرین جان ک انقد کامل توضیح دادی❤️❤️ بین دو پانکچر چقد فاصله بود؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش دادی عزیزم؟  ان شالله خوش خبر باشی

من؟ آره عزیزم. منفی شد🥴 ولی نگران نباشا حال دلم خوبه😉

سلام عزیزم خوبی من امروز روز ۱۲موعد پریودیمه ترشحاتم شرمنده بشدت کش دار شده و گاها قهوه های رنگ هستن ...

مطمئنی گف لک لانه گزینی؟ بیشتر ب تخمک گذاری میخوره آخه. ان شاالله ک خیره. بچه ها هم بیان بیشتر راهنمایی میکنن

تورک_آنا#  

سلام . زن داداشم ماه قبل میخواست ای یو ای انجام بده نزدیک پونصد واحد آمپول سینال اف تزریق کردش بازم فولی بالغ نداشت . بعد دکتر براش آزمایش ذخیره تخمک بهش دادش و ذخیرش هشت دهم بودش و گفتش ک بیاین ب کاشت اقدام کنین . این ماه داروی هورمونی استفاده نکردش فقط کپسول اووابوست تقویتی استفاده میکنه امروز چهارده عادتش رفت سونو و چهارده فولیکول تو تخمدان راستش و یازده فولیکول تو تخمدان چپش بودش . سوالم اینکه ک کسی ک ذخیرش پایین هستش و زیر یک هستش میشه ک اینقد فولیکول زیاد داشته باشه ؟ 

سه ماه پیش ک سونو دوم عادتی داشتش فقط سه تا فولی تو تخمدان راست و سه تا فولی تو تخمدان چپ داشت .

قضیه چیه ک امروز سونو داشت چهارده تا تو راست و یازده تا تو چپ هستش با این ذخیره کم .سایز تخمکاش هم تو روز چهارده پریود سه تا هشت میل بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فقط کلوموفین و لتروزول رو از قبل پریود شروع می کنن یا بعدش؟ من اخه چون تخمدانام خیلی زود دست ب کار م ...

دقیقا نمیدونم به چه ترتیبی داروها رو میدن من انجام ندادم نسرین جان انجام دادن و بهتر اطلاع دارن .بعد ظاهرا برای ماهایی که ذخیره مون کمه جواب میده .روی دخیره پایینها انجام‌میدن .اا جدا چه حیف که توی تبریز پیدا نمیشه .پناه برخدا ان شاالله با سیکل شانگهای خیلی خوب جواب بگیرین 🤲🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیز دلم. نمیدونم امتحان نکردم مارکای دیگه رو. نمیدونی برا چی از روز ۲۰ سیکل گف استرادیول بخورم ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم .نه دقیق نمیدونم برچه اساسی و برای چی میدن .یه دوره برای منم داد دکتر از روز دوازدهم‌تا ۱۰ روز اینا خیلی تخصصی هست و نمیدونم چه تاثیری روی بدن میزاره .من خودم قدیما یکی دو دوره استفاده میکردم اذیت میشدم و این قرص رو گرفتم خیلی خوب بود اصلا اذیت نشدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جان خدا میدونه همش به یادت بودم گمون کردم مثبت شدی ... متاسفم عزیزم الهی به زودی زود دامنت به ...

ممنونم عزیزم 🌷😍🤲 امیدوارم 

اشکال نداره عزیزم نا امید نباش(البته حال و احساس شما طبیعیه) همچنان رعایت کن و استراحت کن و بسپار ...

سپردم به خدا ولی اصلا هیچ علاعمی هم ندارم انگار نه انگار 😢

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم خوبی من امروز روز ۱۲موعد پریودیمه ترشحاتم شرمنده بشدت کش دار شده و گاها قهوه های رنگ هستن ...

هیچ اقدام نداشتی ؟ اگه ادامه دار باشه که پریوده . اگه هم داری دارو مصرف میکنی احتمالا مال اونه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سپردم به خدا ولی اصلا هیچ علاعمی هم ندارم انگار نه انگار 😢

سلام عزیزم از فردا بی بی بزن مشخص میشه انشالله مثبته

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤