2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام خانما امروز پریود شدم چه چیزایی بخورم وچه کارایی کنم  ضخامتم خوبه فکر اونو ندارم ولی چه کا ...

پیاده روی حتما داشته باش شکمت و باروغن سیاه دانه ماساژ بده ژل رویال بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا هم انتقال دادی یا اولین باره میخوای انتقال بدی ؟

اولین باره

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
انشاءالله به فضل خدا باردار میشی اشتباهی تگ کردم ولی به فا ل نیک میگیریم عزیزم الهی که دامنت به وجود ...

ممنون گلم انشاا...

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
بچه ها گونال یا النوا پیدا نمیشه؟ امروز مرکزی ک رفته بودم پرسیدم از دکتر، گف امپولای دیگه پیدا نمیشه ...

سلام عزیزم خوبی میخوای کجا شروع کنی؟ تا جایی که میتونی به نظرم سینال نزن النوا خیییلی خوبه گونالم خوبه والله من قبلا رفتم ابن سینا نوشته بود گونال دارن تهران خوب پیدا میشه خودتو نمیخواییی تقویت کنی ؟

بچه ها گونال یا النوا پیدا نمیشه؟ امروز مرکزی ک رفته بودم پرسیدم از دکتر، گف امپولای دیگه پیدا نمیشه ...

سلام فاطمه جان خوبی شکر خدا انشاالله ایندفعه نتیجه بگیری بله دکتر منم میگفت پیدا بشه گونار ممکنه رعایت نکرده باشم طرز نگهداریشو گاها سرسری میگیرن باز به داروهای نایاب زنگ بزن انشاالله کدوم مرکز رفتی انشاالله نتیجه مطلوب و بگیری گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان یه سوال داشتم؟ هفته ۶بارداری ام و لک بینی دارم دکترم گفت امپول پروژسترونتو دوتاکن تا سه ...

من تا ۳ ماه همش لکه بینی داشتم استراحت بودم بعدش خوب شدم روزی هم دوتا امپول تا ۴ و نیم ماهگی زدم هیییی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خانما من اصلا امیدی ندارم از ظهر ابریزش بینی گرفتم الان شدید هم شده گلو درد هم دارم عطسه زیاد هم 😢😢😢😢 روز ۵ انتقالم همش میگم با این اوضاع دفع نشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مرسی عزیزم .باشه چشم عزیزم .میگم خیلی خیلی تلاش میکنم که اصلا فکر نکنم خودم رو سرگرم میکنم ولی دست خ ...

سلام عزیزم خوبی؟ بیا خبری از خودت بده

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مبببارکه عزیزممم چقدر ادم ذوق میکنه بیبی مثبت میبینه😍😍😍😍

سلام خوبی نگار جان

چه خبر، تو چه مرحله ای هستی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چه بی بی خوش رنگی

😍😍😍😍😍😍

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤