2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست
عاره ديگه ادم تلاششو بكنه ان شالله خود خداا بقيه مسيرو رو برات هموار كنه🤲فدات بشم 💜💜💜

قربونت بشم که این قدر انرژی مثبتی ان شالله . توکل به خدا . ان شالله هم شما و دوستان باردار مابقی مسیر  رو بسلامتی طی کنین و نی نی ها رو بغل بگیرین . مرسی عزیزم.         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جنین ۵ روزه انتقال دادم الانم ۳ روزه از انتقالم گذشته شنیدم بعد انتقال تا ۳ .۴ روز لانه گزینی میک ...

عزیزم من سر هیچکدوم از انتقالهام که مثبت شد لک لانه گزینی نداشتم سر اولی علایمم نداشتم سر اینم تازه ی کم معده درد و سنگینی معده و به ندرت تهوع تازه شروع شده

مرسی عزیزدلم😍😍😍 قسمت همممه ی منتظرا 😍 چطوری باید‌حساب کنم؟؟

عزمزمه از روزی که انتقال دادی وتا امروزو حساب میکنی به اضافه ی سن جنین به اضافه ی ۱۴ هر عددی به دست اومد تقسیم بر ۷ میکنیم هفته میشه وهر روزم میمونه روزت میشه

بچه ها من روز‌بست انتقالمه  جواب ازکایش‌بارداریم مثبت شد فقط از دیشب زیر‌دلمو‌دهانه ی رحمم خی ...

عزیزم جنینت چند روزه بوده؟ میشه ۲۰ به اضافه ی سن جنینت تقسیم بر ۷ 

دلدردهاتم طبیعیه عزیزم اگه خدایی نکرده لک و اینا دیدی و با استراحت و تغییر پوزیشن دردت کمتر نشد باید پیگیری کنی

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم خوبی  . مبارک باشه عزیزم. فرشته خانم کوچولو خوبه؟ خدا را شکر خیلی از بچه ها مثبت شدن ...

فدات بشم عزیزم 😘 اره خدا روشکر دخترمم خوبه ❤️ایشالا به زودیه زود خدا قسمت همه ی بچه های این تاپیک بکنه حتما واقعا از وقتی به دنیا اومده همش میگم خدایا به هرکی میخواد بده برای منم آرزوی محال و غیر ممکن بود اما شد مطمئن باش میشه ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم جنینت چند روزه بوده؟ میشه ۲۰ به اضافه ی سن جنینت تقسیم بر ۷  دلدردهاتم طبیعیه عزیزم اگه ...

به اضافه ی ۱۴ 

سلام بچه ها من دیروز آنومالی انجام دادم خداروشکر نی نیم صحیح و سالم بود

فقط بهم گفتن یکمی جفتت پایینه و استراحتت رو بیشتر کن

حالا من فعالیت خاصی هم ندارم

براتون پیش اومده که با استراحت سونوی بعدی اوکی بشین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلاممممم

من امروز روز نهم انتقالمه... یه دونه بلاست انتقال دادم 

صبح بی بی چک زدم عکسشو ببینید 

زیر ۱۰ دقیقه هاله افتاد

ببینید واقعیه یعنی🥺🥺🥺

دیروزم یه دونه زدم ولی ۲۰ دقیقه طول کشید یه هاله کمرنگگگ افتاد. ولی امروز واضح 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلاممممم من امروز روز نهم انتقالمه... یه دونه بلاست انتقال دادم  صبح بی بی چک زدم عکسشو ببینی ...

مبارکت باشه عزیزم  بله که واقعیه مال منم اولین بی بی چکم همینجوری بود بعد از روز بعد هی پر رنگ تر شد