2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبید من امروز انتقال داشتم فقط واسه خوابیدن چطور باید بخابم همش سربالا باشم تا چند روز؟

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی ، فرقی نداره فقط دمر نخواب که به شکمت فشار نیاد و سعی کن یبوست هم نگیری ، از توالت فرنگی هم استفاده کنی بهترهست

برائه گل دخترت یا اسباب بازی دخترونه بگیر یا لباس گل من گلی برایه خونه هم میتونی یه تابلوی کوچیک نیت ...

انشاالله جونم من به جاریمم گفتم اونم یه ش و ر ت و رکابی گرفت🤩🤩🤩برا اینکه نی نی دار بشه منم یه جوراب نوزادی صورتی رنگ گرفتم برا خونه نتونستم چیزی بخرم اومدم خونه قفل خونمون خراب بود زنگ زدم همسرم قفل ساز آورد تو راه پله مونده بودم کلی امروز خوش گذشت اینقد جوراب و دید ذوققق کرد همش نگاه میکرد میگفت پاهاش یعنی اینقد کوچلو میشه منم گفتم آره 😍😍😍😍 انشاالله همه مون به آرزوهامون برسیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیز دلم، خوبیم شکر خدا به دعای خیر شما دوستای خوبم. ⁦❤️⁩ بروی چشم بشرط لیاقت دعاگوی همتون هست ...

شکر خدا که خوبین عزیزم تو که عزیزی عزیز جان 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@هانیلsآریل     @نسرین_مهر    ‍  سحر جان و نسرین جان آزمایش سل فری دار ...

انشاالله که همه چی بخوبی پیش بره جونم برات صلوات میفرستم

سلام دوستان عزیزم من الان بیمارستان بستریم و احتمالا تا کمتر از دو ساعت دیگه زایمان میکنم...انشاالله ...

ای جونم بسلامتی انشاالله بیاد بغلت عزیزم این روزا قسمت همه منتظرا انشاالله که هر دو بسلامتی برین خونتون نامدار باشه

بچه ها التماس دعا دارم فردا ازمایش دارم وامروز برام تموم نمیشه تو دعاهای امروزتون برای روشن شدن چراغ ...

انشاالله که با خبرای خوب خوب میایی گلم اینجا انشاالله 

فدای مهر و محبتت عزیزم

عزیزمی که 

سلام عزیزم طبیعیه،منم روزی که میخواستم برم تاصبحش خوابم نبردوبیداربودم،انشاءالله که میری نینی هاروصح ...

سلام گلم ممنون رفتم سونو یکیش مشکل داره متاسفانه گفتن آمینو رو پیشنهاد میکنیم استرسم الکی نبود

انشاءالله که مادر شدی عزیزم  الان ویزیت شدم دکتر گفت باید آزمایش سل فری بدی برام دعا کنید

آزمایش سلفری رو به خیلیها میگن انجام بدن، اصلا نگران نباش

اینجا که به همه بالای ۳۵ سالها توصیه میکنند انجام بدن. 

اگر خدای نکرده مشکلی تو nt یا هرکدوم از غربالگریها باشه میگن مستقیم برن برای آمینوسنتز

اصلا نگران نباش، فقط خواسته محکم کاری کنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️