2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم ان شالله روزی همه منتظرا و ان شالله همه باردارا بارشون رو به سلامتی زم ...

به به مبااارکه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من مجدد بعد ۴۸ ساعت بتا دادم از ۱/۵ شده ۲/۹۹تو دو روز بتام دو برابر شده😂😂😂 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم ان شالله روزی همه منتظرا و ان شالله همه باردارا بارشون رو به سلامتی زم ...

مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله روزی همه منتظرا 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
آره مچ پام خوب شد خداروشکر .بعد از خوب شدن اون .همین عود کرد زانوی همون پام داره ورم میکنه 🙃🙃 من ب ...

میگم‌رادیس جان این‌بیماری خود ایمنی میتونهبرای مردها هم وجود‌داشته باشه‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من مجدد بعد ۴۸ ساعت بتا دادم از ۱/۵ شده ۲/۹۹تو دو روز بتام دو برابر شده😂😂😂 

واقعا ؟ میشه گفت مثبتی ؟ من زیاد از بتا سر در نمیارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیرم شاید مشکل ایمنی داشتی منم ۵ انتقال منفی داشتم همه چیز نرمال بود بعد ۵ بار گفتن ایمنی بدن بالاس ...

عزیزم آزمایش ایمنی دادم مشکل نبود باز ivig زدم

آزمایش اپکا ندادم فقط

تمام آزمایشات و دارو و رفتم…فعلا میخوام لاپراسکوپی و هیسترو کنم 

واقعا ؟ میشه گفت مثبتی ؟ من زیاد از بتا سر در نمیارم 

نه هنوزم منفیه. رنج این آزمایشگاه بالای ۱۰ مثبته.

ولی برام جالب بود دو برابر شدنش. اخه تو انتقال اولم جواب بتای اول و دوم هر دو ۰/۱ بود و هیچ تغییری نداشت.