2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظاهرا اين برنامه جديدى ك تصويب كردن هنوز اقدامى نميكنه اما از طريق اسناد پزشكى و گرفتن كد نابارورى ن ...

باید کجا مراجعه کنیم برا کد ناباروری؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزانم حالتون چطوره خوبین سلام ب مامانای جدید  ایشاالله حال همتون خوب باشه من آزمایشها ...

سلام نگار جان خوبی عزیزم؟
دگ بعد اون انتقال کاری نکردی؟؟؟

بیا خبر بده از خودت

والا نمیدونم، میگن بهتره نمونه مستقیم باشه تا تسه، گرچه اون زمان گفتن نمونه خوب نیست و مجبور به تسه ...

یادمه تورو اره ...ای خدا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره عزیزم منم استراحت کاملم برا من اول لکه بینی بود تا دوهفته بعد قطع شد خونریزی شروع شد باز خدا وشک ...

قربونت برم.ببين ب قول سحر ممكنه تا مدتها با هر حركتى و فعاليتى خونريزى يا لكه بينى داشته باشى پس نترس تازمانى ك سونو بگه كامل دفع شده شكرخدا

اما چون الان حجمش زياده فعاليت ممنوع

قبل از اين خونريزى كاروفعاليت كردى ؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

عزیزم خداروشکرکه همه چی ختم بخیر شده 

من اسمت توبرگه نوشتم دادم بردن کربلا انشاالله که امام حسین برات واسطه خیربشه وبقیه بارداریت هم بسلامت بگذره فدای توبشم

سلام خانما خوبین خواستم بگم اسمهاتون رفتن کربلا زیارت امام حسین انشاالله همگی حاجت رواباشیدوهمگی دلت ...

سلام عزيزم ان شاالله خداو امام حسين تا اربعين پاى ارزوهاتو امضا كنند و بزرگترينش بنظرم مادرشدنته ك ان شاالله به زودى باتمام وجود دركش ميكنى❤️❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به همگی منم برای بار دوم انتقال دارم،فعلا دارو میگیرم تا هفته دیگه که باید برم سونو. دعا کنید ...

عزيزم ان شاالله تادوهفته ديگه با خبر خوش  مياى🤲🏻🌸

باید کجا مراجعه کنیم برا کد ناباروری؟

مدارك عمل هاتون وصورتحسابها و كپى شناسنامه هاتون رو ببريد مركز اسنادپزشكى شهرتون تشكيل پرونده ميدن و ميفرستنتون كارگزارى مربوط ب شعبه تون

عزیزم، نسرین جان مرکز دولتى پانکچر و انتقال رو انجام دادن ؟  

نميدونم دقيقا فكر كتم رويان انجام دادن اما فكر نكنم ب دولتى ياخصوصى بودن ربط داشته باشه.مركز منم خصوصى بود فعلا تحويل دادم و گفتن٢-٣ماه ديگه واريز ميشه خالا چقدر بدن خداداند😇🤭

عزیزم خداروشکرکه همه چی ختم بخیر شده  من اسمت توبرگه نوشتم دادم بردن کربلا انشاالله که امام حس ...

ممنونم عزیز دلمممم، امام حسین نگهدارتون باشه ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم