2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045393 بازدید | 684464 پست
چ با حال گفتی😍

اخه خودم همیشه زیر گلوی فسقلیا رو می‌بوسم 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دیروز رفتم تو ۳۶😰 توکل ب خدا. همون جهاد دانشگاهی تبریز. ان شاالله خدا فرج خیر برسونه به هممون. نمی ...

الا جان انقدر عصابم بهم ریخت همون لحظه که ازمایشت و گذاشتی انلاین بودم ولی چیزی نتونستم بگم .امیدوارم خدا یجوری سوپرایزت کنه که همه این روزا و ناراحتیات و یادت بره عزیزم 💖🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌ اصلا نا امید نشیاااا خدای ما خیلی بزرگه ایشالا دفعه بعد خبر‌مثبت‌ شدنتو میدی و‌همه‌مارو خوشحا ...

چه دعای قشنگی قشنگم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
والله عزیزم با توجه به روند درمان که نن میخوندم به نظرم این همه هزینه وقتی چند بار آدم یه جا نتیجه ن ...

اره خودمم بهمین فکر میکنم. علت اصلیش همینه ک تو هر دو پانکچر دقیقا همون داروها استفاده شد. باید چند تا مرکز سر بزنم تا ببینم روند درمان شون چجوریه. ازین طرفم نسبت ب جهاد خیلی حس مثبتی داشتم ماماها و کارکنانش و...رو دوس داشتم حس مثبت داشت برام. ولی خب باید بسنجم یکم.

ان شاالله شمام بهترین انتخابو بکنی. من فقط میتونم تو تبریز اقدام کنم برا تهران یا یزد و... خییییییلی برام سخته هم سال تحصیلی شروع میشه هم همسرم مرخصی نمیدن اصلا بهش و... 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماهم هنوز داریم وام می‌دیم یعنی اینقد شادم با اینهمه شانس🤣🤣🤣🤣

😄😄😄

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره خودمم بهمین فکر میکنم. علت اصلیش همینه ک تو هر دو پانکچر دقیقا همون داروها استفاده شد. باید چند ...

فاطمه حتما برو مشاوره پیش دکتر نوری شرایطتتو بگو ایشون با خیلی از دکترا کار میکنن هر کدوم از دکترا رو نام برد ببین مرکزش کجاست

عزیزم جنین شناس دکتر نوری و خیلی تعریف میکنن جنین شناس مرکز ما هم هستش خیلی مومن و کار بلده و خیلی م ...

تو جهاده ایشون؟ دیگه کجا ها؟ دکتر نوری رو نشنیدم اسمشونو

عزیزم‌ اصلا نا امید نشیاااا خدای ما خیلی بزرگه ایشالا دفعه بعد خبر‌مثبت‌ شدنتو میدی و‌همه‌مارو خوشحا ...

حتماااا همین طوره😍 ممنونم گلم❤️❤️

الهی قربوووونت برم. ❤️❤️ چقدر ماهید همتون😍😭 ان شاالله زودی خودت خوش خبر بیای❤️

فاطمه جون‌ من پهن شدم رو گوشی منتظر خبر خوشت ، ایشالله که خوش خبر بیای صد تا صلوات به نیتت میفرستم 😍🌹

الا جان انقدر عصابم بهم ریخت همون لحظه که ازمایشت و گذاشتی انلاین بودم ولی چیزی نتونستم بگم .امیدوار ...

الهی قربونت برم. ببخشید تو رو خدا😔😔 ب خدا ناراحت شدن شماها بیشتر اذیتم می کنه.🥺🥺

شکر خدا من خوبم❤️

تو جهاده ایشون؟ دیگه کجا ها؟ دکتر نوری رو نشنیدم اسمشونو

ن جهاد نیست عزیزم شمس باهاش همکاری میکنن

فاطمه حتما برو مشاوره پیش دکتر نوری شرایطتتو بگو ایشون با خیلی از دکترا کار میکنن هر کدوم از دکترا ر ...

ممنونم عزیزم. حتماااا❤️❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم. حتماااا❤️❤️❤️❤️

مطبش مرکز میلاد هست چهارشنبه ها اونجا هست پروندتو کلا ببر اونجا ایشون هم راهنمایی میکنن هم بپرس با کدوم از مراکز همکاری دارن