2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684485 پست
بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭 ...

هيواي عزيزم واقعا حالم بد شد تميدونم چي بايد گفت😭😭😭😭

ولي ان شالله شما و مهرواره و انتظار و زينب جون و گيس گلابتوووون به زودي خبر معجزه زندگيتونو بدين

هانيل اومده بچه ها؟

نه 😔 منم هی میام سر میزنم ببینم ازش خبری شده یانه .امروز نسرین و فرینازم از صبح نیامدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا فیبروم باشه منم دوتا داره یه ۱/۱ سانتی یکیم ۰/۷ میلیمتر .حتما چیزی نبوده که دکتر گفته وگرنه ...

مرسی عزیزم  میگم یعنی دیگه امپول نزنم ؟ حالا برام لتروزول و امپول نوشته برا آی یو ای گفت هز شب سوم پریود بخور و بعدش آمپولها رو بزن و روز ۱۱ بیا  ، عجیبه که من که پلی کیستیک بودم یه فولی غالب ۱۶ داشتم روز شنبه  دیگه میترسم آمپول مصرف کنم   رحمم نمیدونم چرا بزرگ شده  درد دارم نمیدونم درد افتادن فولیکوله یا چیز دیگه  اما کلا از بعد انتقال ناموفق رحمم درد میکنه کسی بیفته رو شکم و رحمم جیغ میزنم ، چطور بعصیها چند بار تخمک میکشن؟؟ میگم یعنی دیگه ما نمیتونیم پانکچر کنیم ؟

سلام گلم فکر کنم منظورش فیبروم هست ولی اندازش کوچیک. وجاش مهمه.واینکه بازم باکتری مشورت کن. منم ۳ ...

دارویی چیزی مصرف کردی که برطرف شده .یا خودبخودی رفت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی از فیبرومها تو جایی هستن که اصلا توی بارداری تاثیر منفی نمیزارن اونهایی که توی موقعیت نامناسب ه ...

گلم من فیبروم نداشتم من فقط پلی کیستیک بودم  یعنی در اثر داروهای تحریک تخمک گذاری فیبروم پیدا کردم؟؟؟؟  به نظرت دیگه نمیشه کلا آی وی اف کرد؟؟ 

نه 😔 منم هی میام سر میزنم ببینم ازش خبری شده یانه .امروز نسرین و فرینازم از صبح نیامدن 

بابا بياين يخط الكي بخريم بريم واتس اپ همه هي من اونجا ويس بدم😐قربونت ممنونم خبر دادي من بايد برم پسرم صدا م ميكنه ان شالله همه سلامت باشن فعلا❤️👩‍❤️‍💋‍👩

دارویی چیزی مصرف کردی که برطرف شده .یا خودبخودی رفت 

خود بخود رفع شد اولش اینقدر غصه خوردم اینقدر گریه کردم .راننده آژانس همش منو نگاه می‌کرد. منم عینک زده بودم.

خاطره تلخی بود.مایعات زیاد فعالیت بیخیال.مشغول زندگی.پارک وپیاده روی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام گلم فکر کنم منظورش فیبروم هست ولی اندازش کوچیک. وجاش مهمه.واینکه بازم باکتری مشورت کن. منم ۳ ...

آخه من اصلا فیبروم نداشتم   من فقط پلی کیستیک بودم  وقتی داروهای تخمک گذاری رو زد برای پانکچر  گفت یه میوم داری  و گفت بعدا خارج مبشه

مرسی عزیزم  میگم یعنی دیگه امپول نزنم ؟ حالا برام لتروزول و امپول نوشته برا آی یو ای گفت هز شب ...

رحم ربطی به تخمدان داره اون به خاطر بارداری قبلیتون بو ه که بزرگ شده .خوب خوبه که خداروشکر تنبلی تخمدانت برطرف شده و فولیکول غالب داشتی .خیلی هم خوبه ای یو ای کم تهاجمتر هست و بهتر ان شاالله که با همین ای یو ای مادر بشی .چرا نتونی پانکچر کنی .پانکچر فولیکول از تخمک میکشن مشکلی نیست اصلا نگران نباش .استرس رو بزار کنار و مثل سری پیش نباش از الان رو استرست کار کن ارامش خودت رو حفط کن و برو جلو ❤🌷

گلم من فیبروم نداشتم من فقط پلی کیستیک بودم  یعنی در اثر داروهای تحریک تخمک گذاری فیبروم پیدا ک ...

دختر هم باردار میشی هم میتونی ای وی اف کنی

نگران نباش.خودش خودبخود از بین میره

بخاطر هم داروهاست

هم اینکه رحم نتونسته بارداربشه که ان شاءالله به زودی میشی

اصلا نگران نباش

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
پیگم شاید بخاطر داروهای تخمک کشی هست که فیبروم گرفتم؟ زیادی دارو نداده؟

بلاخره داروهای هورمونی تاثیر میزارن در داز مدت نه اینکه نزار تغذیه های نامناسبی هم که داریم هم تاثیر داره توی فیبروم 

بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭 ...

الهی عزیزم😔😔😔خیلی ناراحت شدم خدا صبرت بده انشاالله مشکلی برا خودت پیش نیاد عزیزم میدونم خیلی سخته متاسفم😢🥺

سلام ننه جون خوبی کجایی کم پیدایی رفتم انتقال دادم بیا دعاکن مثبت بشم    

ای جااااان دلم عزیزم😍😍😍مبارکه ننه😍😍انشالله با جواب مثبت‌مثبت خوشحالمون‌کنی. والله من اصلا وقت‌ نمیکنم😩😩

خداياشكرت....❤️