2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
من نه دفعه های قبلی نه این دفعه هیچ علایمی ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️ خودمم امروز داشتم فکر میکردم چرا من هیچ ...

نخیرم هممون مثبتیم انرژی منفی ممنوع مگه اون فندق چقدره که بخواد مامانش رو اذیت کنه بعدم همه مثل هم نیستن که من سر بارداری اولم نا اخر بارداریمم علائم خاصی نداشتم فقط شکمم بزرگ می شد🤣🤣

😄😄😄 باید همش خودت از همسرت بخای که انجام بده  به هیچ عنوان تی و جارو نکش مراعات کن ظرف شس ...

سلام عزیزم خوبی ؟ کمکم میکنی من دارم دیوونه میشم  برای بار اول آی وی اف کردم اردیبهشت ماه پانکچر کردم اول مرداد انتقال دادم و منفی که بعدش پریود شدم  یه سونو شکمی پریروز انجام دادم نوشته رحمم از اندازه نرمال بزرگتر است  و یه توده هتروژن و اکوژن اینترامورال ساب سروزال فاقد و سکولاریته به ابعاد ۱۹ در ۱۲ در جدارقدامی رحم مشهود است  که لیپیوم در تشخیص افتراقی ان مشهود است   راستی یه فولیکول عالب ۱۶ تو رحم بود  من پلی کیستیک بودم گفت پلی کیستیک نمیبینم ، رفتم پیش یه دکتر زنان گفت مهم نیست  گفتم من قبلا پلی کیستیک بودم گفت سونو شکمی نشون نمیده  برو بعدا بیا وازینال   ، راستش حالا حس میکنم رحمم اون زیر بزرگ شده چند وقتیه درد دارم یعنی یکی میفته رو رحمم درد میگیره  میگم مال توده است؟ من میتونم دوباره باردار بشم  اصلا این توده مال چیه  مال عوارض پانکچر هست؟؟؟ پس چطوری بعصیها چندبار تخمک کشی میکنن؟؟؟ یعنی زیاد دارو برای پانکچر داده بوده؟؟ پس ۱۵تا تخمک که بیشتر نبود   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نه دفعه های قبلی نه این دفعه هیچ علایمی ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️ خودمم امروز داشتم فکر میکردم چرا من هیچ ...

نه نه ما مثبت فکر میکنیم در هر صورت الان مامان سه قلو ها هستیم.من وسمیه ۶تا بچه داریم  

ما مثبت میشیم.علائم هم نداریم.

ما مامان شدیم خودمون خبرنداریم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نخیرم هممون مثبتیم انرژی منفی ممنوع مگه اون فندق چقدره که بخواد مامانش رو اذیت کنه بعدم همه مثل هم ن ...

😊😊😊 آره هممون مثبت هستیم انرژی مثبت ❤❤ آره واقعا الان هیچ چیزی نیستن .واقعا هم نباید دنبال علایم بود ولی ناخوداگاه توی خونه بیکار هستیم و میاد سراعمون این افکار شیطانی 😈

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😄😄😄 باید همش خودت از همسرت بخای که انجام بده  به هیچ عنوان تی و جارو نکش مراعات کن ظرف شس ...

واای  خیلی داغونم😔😪 این یکی دکتر که رفتم گفتم آی یو ای میخوام که برام لتروزول و سینال نوشت گفت بزن روز ۶ و ۷و ۸۸پریودماهه دیگه و بیا سونو وازینال   میگم این توده برا بارداری مشکل بوجود نمیاره؟

نخیرم هممون مثبتیم انرژی منفی ممنوع مگه اون فندق چقدره که بخواد مامانش رو اذیت کنه بعدم همه مثل هم ن ...

اللهم ارزقنا بارداری بهارک جون به من وسمیه   

نه نه ما مثبت فکر میکنیم در هر صورت الان مامان سه قلو ها هستیم.من وسمیه ۶تا بچه داریم     ...

😂😂😂😂قربونشون بشم 😍😍بله هممون مثبتیم 🤲😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😂😂😂😂قربونشون بشم 😍😍بله هممون مثبتیم 🤲😊

سلام خانما .من این ماه کیست داشتم قرص جلوگیری دادن برای کیست الان هم باید برم برای شروع سیکل ولی فقط لکه بینی دارم .چیکار کنم تو همین لکه بینی داروهای پانکچر روشروع کنم؟

سلام عزیزم خوبی ؟ کمکم میکنی من دارم دیوونه میشم  برای بار اول آی وی اف کردم اردیبهشت ماه پانکچ ...

احتمالا فیبروم باشه منم دوتا داره یه ۱/۱ سانتی یکیم ۰/۷ میلیمتر .حتما چیزی نبوده که دکتر گفته وگرنه برات با هیسترو برمیدادن  .چرا نتونی مامان بشی حتما میشی .چون باردار بودی و بچه دار شدی بلاخره رحم تغییر شکل داده   طول میکشه رحم به حالت اولیه برگرده باید بهش زمان داد 

سلام خانما .من این ماه کیست داشتم قرص جلوگیری دادن برای کیست الان هم باید برم برای شروع سیکل ولی فقط ...

من ای وی اف کردم  توده دارم ، نمیدونم چطور پس بعصیها چندین بار تخمک کشی میکنن 

سلام عزیزم خوبی ؟ کمکم میکنی من دارم دیوونه میشم  برای بار اول آی وی اف کردم اردیبهشت ماه پانکچ ...

سلام گلم فکر کنم منظورش فیبروم هست ولی اندازش کوچیک.

وجاش مهمه.واینکه بازم باکتری مشورت کن.

منم ۳ سال پیش سونو دادم داپلر رنگی .دوتا فیبروم داشتم داخل وبیرون رحم.

کار پانکچر عقب افتاده یک سال .بهش توجه نکردم

تا سال گذشته که اقدام کردیم دکتر گفت به لطف خدا برطرف شدن

ولی در کل بعضی هاشون باید ۳ماه یکبار  سونو بشی که سایزش تغیر نکنه.

بر ای بارداری مشکلی نداره در صورتیکه رشد نکنه

واای  خیلی داغونم😔😪 این یکی دکتر که رفتم گفتم آی یو ای میخوام که برام لتروزول و سینال نوشت گف ...

خیلی از فیبرومها تو جایی هستن که اصلا توی بارداری تاثیر منفی نمیزارن اونهایی که توی موقعیت نامناسب هستن به تشخیص دکتر با هیستروسکوپی برمیدارن نگران نباش 

من ای وی اف کردم  توده دارم ، نمیدونم چطور پس بعصیها چندین بار تخمک کشی میکنن

داخل رحم ربطی به تخمک کشی نداره تخمک از تخمدان میکشن بیرون وساکشن میکنن.ربطی به رحم نداره گلم