2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
اي بابااااااا يكاره تو اين شرايط چقدر بد شد☹️ان شالله با يبتاااااي عالي بشوره ببره درداي اين دوهفته ...

آره میبینی توروخدا 🤦‍♀️🤦‍♀️ ان شاالله ان شاالله 🤲🌷❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دریغ از یه خورده درک. اخه می دونی من به مادر شوهرم گفتم دوست نداری تو جمع در مورد بچه ازم بپرسی و چی ...

گیلنار باور میکنی من مادرشوهرم وقتی فهمیده من سقط کرده نیومد حال منو بپرسه؟ ی کدورت از قبل بود که من مقصرش نبودم اما انتظار داشتم بیاد  ماهم تو یه ساختمونیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر 🤲 مبارک باشه پس شما هم مثل نسرین جون دوتا بادیگارددارشدین .ان شاالله صحیح و سلامت بغلشون ...

مرسی عزیزم 😘 اره دیگه هر کی دوتا پسر داره بادیگاردن 🤣ان شاالله که قسمت خودت جواب ازمایشت مثبت شه الهی آمین 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خيلي ممنونم راديس جوووووون الان دلم پيش هانيله هرروز رو ميام ان شالله

قربونت 🌷😍 آره منم خیلی به فکرشم منم هی میام سر می زنم ببینم خبری ازش شده یا نه .ان شاالله همه چیز برای همشون بخیر و خوشی بگذره

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشالله رادیس جون زود خوب میشی . چند روزه انتقال دادی ؟

قرونت عزیزم .امروز روز چهارم انتقالم بود 🙂

[QUOTE=251372643]سلام خانم ها  روز چندم بعد ای وی اف بی بی چک گذاشتین؟؟؟ من امروز روز پنجمه [/Q ...

من که دکترم روز نهم گفت بی بی چک بزن اگه مثبت نبود داروها تو قطع جن🥹🥹🥹گفت ازمایش خون لازم نیس 

دریغ از یه خورده درک. اخه می دونی من به مادر شوهرم گفتم دوست نداری تو جمع در مورد بچه ازم بپرسی و چی ...

انشاءالله دل خواهرتون شاد بشه ، متاسفانه طرز بیانشون صحیح نیست و باید زمان ، مکان و روحیه فرد رو بسنجند بعد لب به کلام باز کنن که ما نباید از همه این انتظار رو داشته باشیم که خودشونو بذارن جای ما ...غصه نخور الان که شکر خدا بارداری به گذشته فکر نکن به فسقلی تو دلت فکر کن که قراره بیاد بشه روشنای زندگیت 

مرسی عزیزم 😘 اره دیگه هر کی دوتا پسر داره بادیگاردن 🤣ان شاالله که قسمت خودت جواب ازمایشت مثبت شه ا ...

😄😊😍😍 قربونت برم ممنونم ان‌شالله 🤲

عزيزم الان باردارى شكرخدا؟؟

راه دور ازدواج كردن و خانواده همسر هم بد بودن خيلى دردناكه

غربت خودش سختيشو داره واى ب اينكه خانواده همسرم بد باشه

منم دورم اما شكرخدا از فاميل شوهر كسى دوروبرم نيست🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اگه زجر دورى دارم لااقل زجر اذيت و ازارهاى اونا رو ندارم

خوب كارى كردى دورى ميكنى اگر دير متوجع شدى ولى خداروشكر ك متوجه شدى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
گیلنار باور میکنی من مادرشوهرم وقتی فهمیده من سقط کرده نیومد حال منو بپرسه؟ ی کدورت از قبل بود که&nb ...

عزيزم خدا مادر خودتو برات نگه داره

هيچكى مثل مادر خود ادم نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم تمایلی نداشتم کسی به روم بیاره که داره برام دعا میکنه  یکی از همکارانم چند بار تو جمع میگف ...

اخ و چقدر این رفتاراشون آزار دهنده است .هممون یکجورایی این رفتارهارو دیدیم و دلمون شکسته 😔😔

عزيزم خدا مادر خودتو برات نگه داره هيچكى مثل مادر خود ادم نيست

مامانم میدونی اونروز چی گفت؟

خواهرم داره جهیزیه میخره بعد من گفتم فلان سرویس رو بخرین و گفت دگ منو هیچی خوشحال نمیکنه زینب تو غصه داری😔😔😔 

فر فولیک و چند ماه مصرف کردم کوکیوتن  فولیک اسید  نوروبین یکی دوماه قبل انتقال ژل رویال هر ...

مرسی عزیزم ممنون . فر فولیک داشتی فولیک اسیدم استفاده کردی ؟ باهم فرق دارن ؟

راستی شما فرتیل سی یا فرتیل اید نداشتی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست .