2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
اوه اوه  بگو یکم با ما راه بیاد 😅

ماركوپلو دوباره امروز رفت تهران فردا بارييس جمهور ديدار دارن

اسكرين گرفتم از پيامت براش ميفرستم🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بابا نقدو بچسب 

والا فكر كرده ديگه شوهر كردن ب اين راحتيا هست نميدونه قحطى شوهره 😁😁

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئن باش دور نیست ازت  ان شاالله ب زودی زود   دامنت سبز میشه  انقدر ناامید نباش ...

اکرم جان شاید درک کردن من خیلی سخت باشه 

این چندروز خیلی درد کشیدم ب خدا 

امروز دوستم تصویری زنگ زده بود میگفت زینب چقد قیافت عوض شده چرا انقد بی حال و داغونی😔ب خدا خیلی درد کشیدم اصلا میترسم باز برم 

عزیزم‌من یه زحمتی برات دارم . میتونی مکملها و قرص هایی رو که استفاده کردی قبل انتقال بهم بگی ؟  ...

فر فولیک و چند ماه مصرف کردم کوکیوتن  فولیک اسید  نوروبین یکی دوماه قبل انتقال ژل رویال هر روز خوردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم  عزیزم من جز دو سه تا لخته چیزی دفع نکردم  همش ام درد دارم و خونریزی غلیظ😭 ...

پنج سی سی چیزی نیست..اگرم با قرص رفع نشد با پریود بعدیت حتما دفع میشه..بعد پریود بعدیت حتما برو سونو ...قرص اهن خارجی سیدرال بخور که کم خونیت زود رفع شه..یه ماه دیگع هم دوباره ورزش و تغذیه سالم رو شروع کن که کم کم باز بری انتقال..دفعه دیگه حتما مثبت میشه باز و برات می مونه انشالله...سقط معمولا یه باره و برا خیلیا اتفاق میفته...راستی بعد پریود بعدیت تا زمان انتقالت. خودتم طبیعی اقدام کن چون بعد سقط بدن خیلی اماده بارداریه بخاطر هورمونا..معجزه همیشه وجود داره..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
پنج سی سی چیزی نیست..اگرم با قرص رفع نشد با پریود بعدیت حتما دفع میشه..بعد پریود بعدیت حتما برو سونو ...

من خیلی میترسم گلشید جان 😢😢جنینام گرید بی ان باز اینجور نشه 

الان بعضیا میگن چرا ناامیدی ب خدااا خیلی دزد کشیدم تنها تو خونه هیچکی پیشم نبود تو میدونی چقد سخته😭😭

برام دعا کن 😔

من میگم ازمایش ایمنی و بدم بعد انتقال بدم 

یا برام انوکسا و اسپرین بنویسن 

اکرم جان شاید درک کردن من خیلی سخت باشه  این چندروز خیلی درد کشیدم ب خدا  امروز دوستم تص ...

عزیزم قربون دل شکستت حق داری واقعا مخصوصا تو این تایم یکم ب خودت زمان بده گریه کن خودتو خالی کن ولی  دوباره بلند شو از رحمت خدا ناامید نباش

سلام به نیت شما دعا جوشن کبیر خوندم انشالله که دست خالی از رحمت الهی برنمیگردین الهی آمین  @s ...

سلام عزیزم .یک دنیا ممنونم 🤲🌷 ان شاالله ثوابش برگرده به خودت و تودلیت ❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم تمایلی نداشتم کسی به روم بیاره که داره برام دعا میکنه  یکی از همکارانم چند بار تو جمع میگف ...

دریغ از یه خورده درک. اخه می دونی من به مادر شوهرم گفتم دوست نداری تو جمع در مورد بچه ازم بپرسی و چیزی بگی منو تو روضه هم دعا نکن بذار راحت باشم معذب می شم ولی اهمیت نداد. می دونی نمی دونم چرا خدا صبرش زیاده من به خودم اجازه نمی دم دل کسی رو بشکنم اما مشکلات زیاد برام پیش می یاد سعی می کنم بنده خوبی باشم ولی اتفاقات سخت برام زیاد می افته. اخیرا خواهرم حامله بود کلیه بچش تشکیل نشد پزشوی قانونی هم چون بالای ۱۸ هفته بو  اجازه سقط نداد و مجبور شد تا حدود هفته هفت نگه داره و بعد سزارین شد و موقع تولد بچه فوت شد. مادر شوهرم به مادرم زنگ زده بود مانانم هم گفته بود بچش مشکل داره. یکی از فامیلا شمام دعوتمون کرده بودن و کلی هم از راه دور مهمون داشتیم دقیقا مادر شوهرم اونجا پیش همه مرسی  بچه خواهرت چی شد؟منم گفتم کبیه هاش مشول داره دکترها گفتن احتمال زنده موندنش نیست بعد همه شدن مهربون وای چرا....یه شمام هم راحت نشد بخورم. اخه من با مادر شوهرم تو یه ساختمانیم و اپارتمان هستیم طبقات فرق داره هر روز هم همو می بینیم برا اینجور کارا دلم شکست خوب می تونست از خودم بپرسه چرا تو جمع؟؟ بعدش گفتم این کارها از رو عمد هست پس بهتره چیزی از زندگیم ندونه چون دلسوزی نمی کنه دلم رو می شکنه. اونبار که بچم سقط شد هشت ماهه نیومد بشینه پیشم دلداری بده صبح سر کار بودم سه که می اومدم تا هشت شب و وقتی شوهرم بیاد تنها بودم و گریه می کردم بعدشم افسردگی گرفتم و ... برا همین نمی تونم دیگه مثل قبل بشم بدبین شدم بد شدم خیلی بد شدم کاش هیچ وقت به شهر غربت نمی اومدم همون شهر خودمون ازدواج می کردم و هر وقت هم دلم تنگ می ش  یه سر می رفتم خونه خواهر و برادر و مادر ..‌

سلام بچه ها خوبین   من رفتم سونو ببخشید دیر  اومدم. فک کنم سرکلاژ لازمم چون سرویکس ام 34بو ...

سلام اکرم جانم ای جونم تو هم پس بادیگارد داری 😉😉😉😉

خداروشکر انشاالله سلامت باشن عزيزم 

حتما پیگیری کن هفتت بالا نره بیشتر از این 

سلام بچه ها خوبین   من رفتم سونو ببخشید دیر  اومدم. فک کنم سرکلاژ لازمم چون سرویکس ام 34بو ...

خدا رو شکر 🤲 مبارک باشه پس شما هم مثل نسرین جون دوتا بادیگارددارشدین .ان شاالله صحیح و سلامت بغلشون کنی .سرکلاژتم ان شاالله بدون دردسر و مشکل انجام بشه و خیالت رو راحت کنه 😍❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام اکرم جانم ای جونم تو هم پس بادیگارد داری 😉😉😉😉 خداروشکر انشاالله سلامت باشن عزيزم  حت ...

سلام عزیزم اره دیدی 😅ب شوهرم زنگ زدم یکی دو روز بیاد دنبالم حتما برگردم اگه عمل لازمم زودتر عمل شم