2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
 زینب جان بهتری؟ کاش با دکترت صحبت کنی انتی بیوتیک چی بخوری من قرص ویتامین سی جوشان میخوردم خ ...

سلام عزیزم ای کمی بهترم ولی خیلی خسته ام.انروز یکم ظرف شستم وبرنج دم کردم.

یکم فعالیت کردم.

جای آمپولام خیلی ورم کرده همسرم کیسه آب گرم خریده میزارم روش .به زور پروژستون میزنم

همش آیه الکرسی میخونم تاجنینام سالم باشن وبمونن برام

خیلی دعام کن مثبت بشم

دکترم گفت فقط دیفن واس ۵۰۰ ۸ساعتی بخور

مدام شیر وفرنی آش وسوپ میخورم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@روماه     سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم اگر باردارهستین باردا ...

سلام ، فدات بشم که انقدر مهربونی، چقدر خوشحالم کردی   ، منم از ته دلم برات دعا میکنم عزیزم

برا من ک یع سونو نوشته ازمایش هم ننوشته  اکو چی رو چک میکنن

عه من نشستم منتظر جواب سونو تو😁😁

عصر نوبت دارى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم ای کمی بهترم ولی خیلی خسته ام.انروز یکم ظرف شستم وبرنج دم کردم. یکم فعالیت کردم. جای آم ...

آخ زينب جان اين اية الكرسى معجزه ميكنه واقعا

من از زمان پانكچر و تشكيل جنين ميخوندم براشون و هنوزم ميخونم

ان شاالله ب حق تك تك كلمات و آيات قران ك صاحب ى جفت دوقلوى ناز ميشى و تو هم ب جمع سرويس شدگان ب قول چيكاجون ميپيوندى😍🤗🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها میشه بگید چند روز بعد از قطع ال دی پریود باید بشم؟بار اول بود ال دی استفاده کردم

بستگی ب بدن هر کی داره من معمولا ۴ روز بعد میشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخ زينب جان اين اية الكرسى معجزه ميكنه واقعا من از زمان پانكچر و تشكيل جنين ميخوندم براشون و هنوزم ...

الهی آمین😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقدر سخت شد برات رادیس جان. همین که گرم نگه داری و ببندی بهت کمک میکنه تا ان شااله به زودی یه دکتر ه ...

بله متاسفانه.بله فعلا با همین کارا دارم باهاش مدارا میکنه تا ببینم بهتر میشه یا نه .مرسی عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم از پاسخت . گلم قبل از پانکچر قرص جلوگیرى هم دکتر بهتون داد ؟

پانکچر اول بدون قرص بود ولی پانکچر دوم با قرص 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام ، فدات بشم که انقدر مهربونی، چقدر خوشحالم کردی     ، منم از ته دلم برات دعا میکن ...

قربون محبتت ❤😍 لطف داری عزیزم 

روزای آخر مثل باد میگذره اتفاقا سریعتر همش میگم آخ فلان کارو نکردم.

واقعاااا بررم نميگذشت اصلاااا شايد چون گفت برو نماز و غذاتم درازكش بخون ماه اخر سخت بود برام تازه من از اول دي اميد به زايمان داشتم نزديك ٤٠ هفته سزارين كرد زاووووند قشنگ منو

شما چندهفته  اي طبق ان تي؟

طبق ان تي٣٧ و ٦ روز خوبه؟؟؟؟

طبق دكترم كه سن جنين رو حساب نميكنه ميشه٣٧ هفته و ٣ررز

اخه اگه ان شالله همه چي خوب خوب باشه دوست دارم روز تولد پسرم بشه👀بعيد ميدونم دكترم همكاري كنه