2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045837 بازدید | 684484 پست

نمیدونم چرا از صبح استرس دارم من خیلی این بار ریلکس بودم در انتقال چون فکر نمیکردم جنین داشته باشم اما بعد متوجه شدم اشتباه کردند و جنین دارم هنوز….قسمتی بود اما اززدیشب فقط فقط خواب آزمایش و سونو منفی دیدم خواب از چشمام رفته….نمیتونم بخوابم …و اگر ناشکری خدا یا انرژی منفی نباشه حتی حاضر نیستم تست برم بدم….خیلی نا امید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا از صبح استرس دارم من خیلی این بار ریلکس بودم در انتقال چون فکر نمیکردم جنین داشته باشم ا ...

میفهممت. منم افکار منفی خیلی میاد سراغم . که شرایطمم جوری بود ک منفی فکر کردن کاملا طبیعیه برام. ‌ولی تمام امیدم ب خداست. دائم تو طول روز چندین بار میاد فکر منفیش تو ذهنم ولی سریع متوقفش می کنم با این حرف که فکر کردن من الان هیچی رو عوض نمی کنه غیر از اینکه آشوبم کنه.  و وقت برا این فکرا بعدا بسیاره.ان شاالله شمام غلبه می کنی ب ابن افکار که واقعا طبیعیه تو سیکل آی وی اف. واقعا ۱۵ روز انتظار کشیدن و مثبت فکر کردن کار ساده ای نیس ولی قطعا شما میتونی.

ان شااللله هم مثبت و خوش خب  بیای. من ک امیدوارم ب شما😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقدر با جواب بی بی چک منفی آزمایش مثبت بود…من هر سری بی بی منفی بود آزمایش منفی بود این بار جرات ند ...

برا منم همبن جوری بوده همیشه . ولی بودن اینجا از بچه ها ک منفی بود بی بی چک ولی آزمایششون مثبت شده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقدر با جواب بی بی چک منفی آزمایش مثبت بود…من هر سری بی بی منفی بود آزمایش منفی بود این بار جرات ند ...

روز ۱۱ هم ب نظرم زوده. خدایی نکرده منفی بشه تو ذوق آدم میخوره تا آزمایش.

من اگه ان شاالله بتونم صبر  کنم😅 روز یا شب آزمایش بی بی میزنم فقط برا این که امادگی جوابو داشته باشم چون چند ساعت انتظار تا اومدن جواب واقعا منو دیوونه می کنه همیشه و نمیخوام اون استرسو بکشم.

سلام بچه ها صبح بخیر.

پاشدم برم نماز اشتباهی نشستم دسشویی ایرانی   

تا بیدارشدم گلوم دردمیکرد اصلا یه وضعی آب نمک قرقره کردم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عاره بخاطر سنشون و رفلاكسشونه فقط بايد تحمل كرد خوب ميشن بعد شير دهي حتما بيست دقيقه ايستاده نگهش دا ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رادیس جان  یه روز که نیاد دلمون زود تنگ میشه دکتر تاپیکمون هست خدا حفظش کنه برامون الهی ک ...

آره دقیقا نبودش کاملا محسوسه .ان شاالله سلامت باشن هر جفتشون 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام بچه ها من روز انتقال میخواستم برم داخل بیمارستان احساس کردم مچ پام درد گرفت حواسم نبود پیچ خورد چی شد بعد الان دردش بینهایت شدید شده به حدی که اصلا نمیتونم پای راستم رو روی زمین بزارم و از شدت درد دیشب فشارم امد پایین و اب قند خوردم و عرق سرد کردم .دکترم نمیتونم برم و داروهم نمیتونم استفاده کنم چکار کنم توی این هیر و ویری 😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سوفی جان میشه منو راهنمایی کنی لطفا  من ازمایش ادرار دادم و کشت ادرار که منفی بود  ولی ا ...

مایعات واب وهندونه زیادبخور.شورت هم نپوش.یه شلوارگشادبپوش.روزی دوسه بارهم شلوارتوعوص کن.

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
مایعات واب وهندونه زیادبخور.شورت هم نپوش.یه شلوارگشادبپوش.روزی دوسه بارهم شلوارتوعوص کن.

سلام دوست خوبم اصلا شو رت نمیپوشم آنقدر قرص دارم که روزی ده 12 لیوان آب باید بخورم 

ممنونم از راهنماییتون 

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز بیستم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩