2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام مهربونم چقدر حس خوبیه وقتی نمیدونی بقیه بی خبر دعات میکنن 😍از ته دل برات دعا میکنم عزیزم خدا ب ...

مرسی عزیزم ❤😍 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچها من از قبل از انتقال شبها تب میکردم  ولی امروز سوم انتقالم ظهر بد جوری تب ولرز داشتم ا ...

ااا به سلامتی انتقال دادین .ان شاالله که علائم بارداری هستش چون یکسری از دوستانی که مثبت شدن این علائم رو داشتن .🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامانای اینده خوبید ؟ببخشید من روز ۸ انتقالم هست فکر میکنم امروز صبح قرص استرادیولم را فراموش کردم بخوردم هر دوازده ساعت دو تا دارم ساعت یازده صبح یازده شب خیلی نگرانم کلینیک هم الان بسته است به نظرتون چه کار کنم ؟؟

رز من زیبای من عروس گلهایی زندگی دوبارمی تولد احساسی
من بعد انتقال چند بار بیخودی پاهام کبود میشد  اصلا بجایی نمیخورد ازمایش خونم دادم از لحاظ پلاک ...

از اسپرین هم میتونه باشه چون منم خیلی کبودی دارم 

https://www.instagram.com/reel/ChsgCmtg1vy/?igshid=NDRkN2NkYzU= دوقلودارها يادبگيرين براتون خوب ...

❤❤❤

سلام مهربونم چقدر حس خوبیه وقتی نمیدونی بقیه بی خبر دعات میکنن 😍از ته دل برات دعا میکنم عزیزم خدا ب ...

مرسی عزیزم ❤😍 🤲

سلام به مامانای اینده خوبید ؟ببخشید من روز ۸ انتقالم هست فکر میکنم امروز صبح قرص استرادیولم را فرامو ...

به محض اینکه یادت امد میخوردینش 

ممنووونم عزیزم❤️ گفتن روز ۱۵ انتقال برم. نمیدونم میتونم صبر کنم یا نه. اخه ۱۳ انتقالمم روز تولدمه هم ...

دکتر منم گفت ۱۰ روز دیگه آزمایش بدم .دوقلو باشه یابیشتر نشون میده به حق علی.من ۴روز دیگه سالگرد ازدواج وروزبتا تولد همسرجان  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

هویج تو غذا بریزین بخورین.اب هویج نخورین.ویتامین آ خیلیی بالاست مثل جگر.آلو داخل غذا اشکال نداره منظورم نشینید کلی الو آلبالو  خشکه خام بخورین توغذاتون بریزین اشکال نداره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دکتر منم گفت ۱۰ روز دیگه آزمایش بدم .دوقلو باشه یابیشتر نشون میده به حق علی.من ۴روز دیگه سالگرد ازدو ...

ان شاالله که خوش خبر باشی زینب جانم😍😍😍😍 به به تبریک میگم‌ . مبااارک تون باشه😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ااا به سلامتی انتقال دادین .ان شاالله که علائم بارداری هستش چون یکسری از دوستانی که مثبت شدن این علا ...

اره عزیزم

امیدوارم میترسم نشانه پس زدن جنین باشه 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
نیم ساعته یادم اومده الان بخورم  

آره بخورش .هر کدوم از داروهاتو به محض اینکه یادت امد بخور مگر اینکه به زمان قرص بعدیت نزدیک باشه که دیگه انموقع نخورش همون قرص بعدیت رو بخور