2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
کدوم بیمارستان سزارین شدی؟ نی نی از کجا کرونا گرفته؟ من قبل سز باید تست کرونا بدم.همراهم هم باید ت ...

سلام عزیزم دکترت کیه صارم من پیش سیمین دخت هاشمی جم میرم ب نظرت خوبه هزینه زایمان چقدر میشه اونجا کلا رفتی زایمان بیا از بیمارستان و دکترش بگو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چیکا جان هر چی اصرار میکنم قبول نمیکنه میگه لازم نیست البته پزشک انتقالمم گفت نمیخواد خودمم از بس اس ...

سلام ماهک جان خوبی گلم عزيزم من طول سرویکسم 37 و خورده ای دکتر گفتم که سرکلاژ کن گفت نیازی نیست و دهانه رحم بستس ما دستکاری نمی‌کنیم شیاف هم نمیزاره دهانه رحم باز بشه و امپول پرولوتون هم جلوگیری میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین ببخشین دیشب به نیت کی دعای مقاتل و خوندیم من خوابم گرفت یادم رفت بخونم می‌خوام الان ...

بیتاومهتا عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
صارم ۱۴ تومن ودیعه خاسته

سلام عزیزم ان شاالله ب سلامتی فارغ بشین عزیزم😍❤️ روز زایمان شما تقریبا روز ازمایش منه ممنون میشم منم از دعای خیرت فراموش نکنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی ان شالله ❤🤲

باور کن نمیدونستم ۵روز مونده

گفتی رفتم نگا کردم

این تست کرونا قبل عمل میخ مغزم شده

گفتن سه روز اعتبار داره جوابش

منم قراره برم شبکه بهداشت که رایگان بشه

جوابشم باید چاپی کنم

و اینکه هنوز کامل اماده نیستم

😉

الهى آمين ان شاالله ك خدا جواب تلاش هاتون رو بده و دستت پرررررر باشه از فرزنداااانت و بهشون خبر بدى ...

❤❤❤❤❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
باور کن نمیدونستم ۵روز مونده گفتی رفتم نگا کردم این تست کرونا قبل عمل میخ مغزم شده گفتن سه روز اع ...

بهداشت مگه چند روزه جواب رو اماده میکنه .واقعا هم هزینه بیخود تست کرونا من ۳۸۹ تومن دادم بابت تست 🤦‍♀️ سری اول اول ۶۰۰ و خورده ای داده بودم 🤦‍♀️ ساکت اینا اماده کردی..راستی اگه مهمه شناسنامه بچه از تهران باشه نیاز دارین تو برگه ادرس یکنفر رو توی تهران بدین چون ظاهرا براساس ادرس توی برگه میدن شناسنامه رو .برای دوستم پارسال اینجوری بود پسرش لاله بدنیا امد ادرس خونه خودش توی کرج رو داده بودن گفته بودن شناسنامه از کرج میشه .به خاطر همین ادرس یکی رو توی تهران نوشتن .نمیدونم قانون کلیه یا نه گفتم فقط درجریان باشی علی الحساب ادرس تهران تو مدارک بنویسی .اگرم فرقی نداره که هیچی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم ان شاالله ب سلامتی فارغ بشین عزیزم😍❤️ روز زایمان شما تقریبا روز ازمایش منه ممنون میشم من ...

آلاعه جون 

انشالله مثبت بشی بمن مخصوص پیام بدی

چون شاید اون روز من سرم شلوغ باشه نتونم بیام تایپیک

ولی بعدا پیاماتونو میخونم

انشالله مثبت بشی

انشالله 

بتات عالی باشه

😉

خدایی برای پانگچر ۱۲ دادم برای ودیعه باز من راضی ام خدارو شکر

اا پانکچرم صارم گرونتر هست پس کلا هزینه هاش بالاتر از جاهای دیگه .خوب خداروشکر .ان شاالله به سلامتی زایمان کنی .مارو هم در ان لحظات از دعای خیرت بی نصیب نزار ❤😍😍

بهداشت مگه چند روزه جواب رو اماده میکنه .واقعا هم هزینه بیخود تست کرونا من ۳۸۹ تومن دادم بابت تست 🤦 ...

مرسی که ادرس رو گفتی

بهداشت میگن دو روزه اماده میکنه

باز انجام بدم دقیق بگم

منم بخاطر هزینه تست کرونا میرم بهداشت

تا الان نزدیک دوتومن پول تست کرونا دادیم که بیمه نداده 

بیمه میگه اگه مثبت بود هزینه میدیم

😉

سلام عزیزم ان شاالله ب سلامتی فارغ بشین عزیزم😍❤️ روز زایمان شما تقریبا روز ازمایش منه ممنون میشم من ...

ان شاالله مامانی گلم ❤❤😍😍😍🤲🤲🤲