2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم صبحت بخیر..  اون روز ختم اول ماه صفر گذاشته بودین ۱۴ روز خوندن سوره واقعه..باید پشت ...

سلام عزیزم نه هیچ مشکلی نداره. منم اولا رو با هم میخونم ولی روزا ک جلوتر میره و تعداد زیاد میشه تو طول روز تقسیم می کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما خواهش میکنم راهنماییم کنین  من با متفورمین پریودم منظم شده و تخمک گذاری دارم ولی چون شوهرم خیلی ضعیفه خودستم چند ماه شانسم امتحان کنم بعد برم میکرو. بنظرتون برم دکتر داروی تحریک تخمک و امپول هاش سی جی بزنم امکان داره شانس بارداری طبیعی بره بالا یا فرقی نمیکنه با توجه به اینکه الانم سیکلم منظمه. دکتر طرازی گفت من به کسی که انقد شوهرش ضعیفه داروی هورمونی نمیدم 🥲

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
سلام عزیزم نه اتفاقا خیلی هم اصرار کردم ولی گفتن 36 هست نیازی نیست حالا ببینم تو آنومالی چند میشه&nb ...

ماهک جان برای من ۳۹ بود ولی دکتر گفت حتما حتما سرکلاژ. حتی به عدد سرویکسم نگاه نکرد بهش گفتم اخه خانم دکتر ۳۹ احتیاجه گفت من با عدد ارقام کاری ندارم همه مادرای دوقلو رو سرکلاژ میکنم اگر نمیخوای باید بنویسی امضا کنی که خودت نخواستی. چون تو دوقلویی ممکنه امروز سرویکس ۴۰ باشه دوروز بعد بشه ۳۵ بعد بشه ۳۰ و هرچی سن بارداری بالا بره این عدد کمتر میشه و فشار بچه ها بیشتر. بنظرم انجام بده ضرر نداره

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان . ساروگیتم امروز نوبت سونو داشت. دکتر سونو کرد خدارو شکر گفت دوقلوه. خودمم باهاش رفته بو ...

عزیزم سلام خیلی مبارکت باشه 

درخواستم رو قبول میکنی

ممنونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام دخترا خوبین ببخشین دیشب به نیت کی دعای مقاتل و خوندیم من خوابم گرفت یادم رفت بخونم می‌خوام الان بخونم🙏🙏🙏🙏⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
البته اینو بگم که روزی ک رفتم دکترم برام سونو ان تی بنویسه این دستورات دارویی رو داد و گفت پروژسترون ...

دقیقا برای منم همینطور بود. خود دکتر پریناتولوژیست هم حتی گف میتونی قطع کنی. من که فعلاً شبی یکی دارم میذارم

خانوما خواهش میکنم راهنماییم کنین  من با متفورمین پریودم منظم شده و تخمک گذاری دارم ولی چون شوه ...

من بودم این کارو نمیکردم عزیزم من چندین ماه الکی دارو هورمونی گرفتم ولی همسرم خیلی ضعیف بود فقط الکی خودم اذیت شدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم شما از اول انتقال شیاف رو داشتی؟ یعنی از همون اول انتقال همراه آمپول شیاف هم باشه خوبه؟ یا بعد قطع آمپول شیاف استفاده کنیم؟ من دکترم اول آمپول میده بعد از قلب و اینا آمپولا کم میشه و شیاف میده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دختر هزینه بالا خنده نداره گریه داره 😭😭😭😭

خنده من از گريه غم انگيز تر است😬

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من قشنگ دیروز حس میکردم کیسه آبم مشکل داره بعد میگفتم تو تازه رفتی سونو اگه مشکلی بود میفهمید هی خود ...

آره بايد اينكارو كنيم وگرنه هم تا اخرش ديوونه ميشيم و هم خداى نكرده انرژى منفى جذب ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@صدف_69    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم که به زودی زود به خواسته قلبیت برسی 🤲😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام مامان خانون مبارک باشه انتقالت برات بهترین ها رو آرزو میکنم عزیزم، شما ابن سینا بودی درسته؟

سلام عزیزم .خیلی ممنونم 😊😍نه عزیزم بیمارستان بهمن با دکتر عارفی بودم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...