2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم ممنونم 😍🌷 .به سلامتی، ان شاالله دیگه حتما مامان میشین 🤲بهم امپول رو داده ولی روز سوم ب ...

سلام مامان خانون مبارک باشه انتقالت برات بهترین ها رو آرزو میکنم عزیزم، شما ابن سینا بودی درسته؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
به خداوندی خدا به بزرگیش به فاطمه زهرا قسمش میدم واسم معجزه کنه مگه نه اینکه خدای معجزه هاست😭ریه ها ...

الهی بمیرم واسه دلت عزیزدلم انشالله زود خوب بشه و بیاد بغلت.. 

کی وقت شددرگیر کرونا بشه.از شکم خودت رفت دستگاه.امون ازاین سهل انگاریای پرسنل 😥😥😥

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم نگران نباش.تحت نظره. خدا کمک بچت باشه.بقول دوستمون کرونا مثل اولا نیس .الان درمان دار ...

سلام سه شنبه نه من ندارم.بچه ریه هاش درگیر شده نمیتونهدنغس بکشه .غصه خودش به کنار هزینه اش یه طرفی‌ الان شبی ۱۰میلیون داریم میدیم.دیگه نمیتونیم خودشم میگن‌معلوم‌نیست چهقدباید تو دستکاه باشه.

منم سه باری توهم کیسه آب نشتی رو داشتم همش هر ماه ازمایش عفونت ادراری میدادم دوست منم ۲۴ هفته بخاط ...

اللللللللهی 😍😍😍😍😍فقط ۵ روز مونده 

الهی بخیر و خوشی بغل بگیری دردونه اتو عزیزدلم 😍😍ماروهم لحظه زایمان دعا کن ❤😘

منم دقیقا همین جورم. اگه کسی خبر خوبی آورد. امیدوار میشم ولی همین که یکی خدای نکرده مشکلی براش پیش م ...

عزیزم 😍😍 چه کنیم تا آخر که بیاد بغلمون این استرسا هست به قول فرزی طبیعیه اما واقعا ترس از دست دادن خیلی بده خدا خودش کمکمون کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام سه شنبه نه من ندارم.بچه ریه هاش درگیر شده نمیتونهدنغس بکشه .غصه خودش به کنار هزینه اش یه طرفی‌ ...

انشالله هرچی زودتر همه مشکلاتون حل بشه عزیزم و دختر نازت سلامت باهات بیاد خونه گلم 💞💞

عزیزم کاملا طبیعیه سعی کن از اینجور خبر ها و اتفاقاتی که برای دیگران میفته دور باشی من سر دخترم وسوا ...

وای عزیزم 😍😍😍😍😍 ایشالا خدا حفظش کنه براتون 

میفهمم دقیقا چه حسی داشتی ولی کلا این قضیه بارداری خیلی استرس اوره مخصوصا اینکه هی به قول شما بخوای اتفاقایی که هنوز نیفتاده رو تجسم کنی بنظرم با انرژی مثبت بریم جلو بهتره توکل به خدا خودش حافظ نی نی هامون باشه  

سلام سه شنبه نه من ندارم.بچه ریه هاش درگیر شده نمیتونهدنغس بکشه .غصه خودش به کنار هزینه اش یه طرفی‌ ...

عزیزم هزینه هرررر چقد بشه نهایت دو تیکه طلاتو میفروشی و میدی.

انشاله سالم برگردین خونه.

الهی به حق این ماه عزیز امام حسین شفا بده.

😉

عزیزم 😍😍 چه کنیم تا آخر که بیاد بغلمون این استرسا هست به قول فرزی طبیعیه اما واقعا ترس از دست دادن ...

گلم اخر زیر نظر کدوم دکتر رفتی؟؟؟

ببخشید شما انتقال چندم مثبت شدین؟؟؟ 

منم اينجورى ام😫😫 كافيه براى يكى ى اتفاقى بيفته همش فكر ميكنم نكنه منم آره بعد خودمو سريع جمع ميك ...

من قشنگ دیروز حس میکردم کیسه آبم مشکل داره بعد میگفتم تو تازه رفتی سونو اگه مشکلی بود میفهمید هی خودمو آروم میکردم 😣 

افکار منفی رو دور کنیم فریناز جان ایشالا خدا خودش کمکمون کنه خبلی سختی کشیدیم تا شد …

منم سه باری توهم کیسه آب نشتی رو داشتم همش هر ماه ازمایش عفونت ادراری میدادم دوست منم ۲۴ هفته بخاط ...

این کیسه آب هم داستانی هست 

جالب اینه من قبل بارداریم اصلا نمیدونستم چی هست … 

الان حساس شدم همه چی تو اینترنت میخونم .. 

ماشالا تیکرتون دیگه اخراشه خداروشکر به سلامتی زایمان کنین برا ما هم دعا کن 

سلام عزیزم. خدا رو شکر بلاخره رفتم دکتر، آزمایش خون رو گرفت، سرم دومم رو هم تزریق کرد. سونو کرد و یه ...

سلام عزیزم مبارک باشه خداروشکر که همه چی خوبه انشالله که سالم بغلش کنی مامان خانم ، چقد سختم بود برات با اوضاعی که داشتید🥺 ولی شکر همچی به خیر ختم شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
این کیسه آب هم داستانی هست  جالب اینه من قبل بارداریم اصلا نمیدونستم چی هست …  الان حساس ...

ولی نگران نباش

کیسه اب الکی نیس

گاهی بچه یه ضربه هایی میزنه ادم میگه الانه پاره بشه ولی پاره نمیشه.

😉