2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
@farzi99     @iiiiiimahi     شمارو هم رویان فرستاده بودن پیش  مشاوره غ ...

من خارج از مرکز متخصص غدد رفتم ولی بعد از اونم آره مشاور غدد فرستادنم

نظرشم با متخصصی ک رفته بودم یکی بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

ده تام بچه بیارم 

این نی نی بچه اولمه که رفته 

این نی نی اولین بار حس مامان شدن بی بی چک مثبت ازمایش مثبت رو بهم نشون داد 

این نی نی بچه اول من و باباشه داغش همیشع رو دلمه😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر‌عزیزم بهت تبریک‌میگم‌چقدر خوشحال شدم‌و چقد انرژی مثبت گرفتم‌از پیامت ایشالا که قلب سه تاشون ...

خیلی خوشحال شدم که تونستم این انرژی خوبو‌بهت منتقل کنم امیدوارم خیلی زود به حال من دچار بشی،

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
آره برای منو اتفاقا دکتر اشتباه کرده چون گفت ولی ننوشت ،گفتم اون خانمی که داروهامو‌نوشته بود یه آزما ...

والا اطلاعی ندارم

چون کاریوتایپ ندادم

فقط از همسرم کاریوتایپ خواستن

و ازمایش ژنتیکی ک دکتر ایمنی خارج از مرکز ازم گرفت فاکتورای دیگه ای بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر،ان‌شاءالله که سه تاشون روبه سلامتی بغل کنی،لکه بینی هم اینجااکثرا داشت ...

ممنون‌عزیزک از راهنماییت از ظهر قطع شده خدا رو شکر

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
یعنی رویان بهتره? رویان زیر نظر کدوم متخصص بودید?

رویان تهران منظورتونه؟؟؟

منم بیمه نیرو مسلحم،عزیزم راهنمایی میکنی دقیقا چیکار کنم

خب من قبل پانکچر رفتم‌ بیمه . کد ناباروری نگرفتی شما ؟ من مدارک که بردم بهم کد ناباروری داد‌ن 

ببین برو بیمه مدارکتو کامل ببر . اونجا بهت پیگن برو بیمارستان پرونده ی پزشکیتو بیار اونارو تحویلشون بده . انشالله ۷۰ درصدشو میگیری

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم چند هفته برایه ساک حاملگی رفتی سونو ؟؟؟

خوشگلم‌ پنج هفته و ۲روز یعنی ۱۹روز بعد انتقالم

به به مبارک باشه 😍😍😍ان شاالله به سلامتی دوران بارداری رو طی کنین و قلبشون هم تشکیل میشه و ۱۲۰ سال ...

مرسی مهربونم

سلام عزیزم .شما خوبین؟منم خوبم شکر خدا .بله 😊😊فردا اگه خدا بخواد میرم برای انتقال 😊😊

مرسی عزیزم . الحمدلله . انشالله که فردا میری و نی نی هاتو میاری خونه میشن چشم و چراغ خونتون . فردا برات دعای توسل میخونم که بچسبن به دلت تا ۹ ماه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
پرویداد منظمه وا منم استرس زخیرمو دارم سه بار تخمک کشی کردم

منم سه بار پانکچر شدم. ذخیره ام اولش یک و هفت بود الان جواب آزمایشم رو دیدم که شده یک و چهارده. فکر نمی کنم اونقدرا کم بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم .شما خوبین؟منم خوبم شکر خدا .بله 😊😊فردا اگه خدا بخواد میرم برای انتقال 😊😊

به سلامتی عزیزم 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اا چه زود شروع کردی یعنی از سه ماهو نیمگی شروع کردی؟ والا من اطلاعات چندانی ندارم من تازه چند روزه ...

اره سه ماه و نیم شروع کردم

ان شاالله خوب شن دخترامون هر چه زودتر😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍