2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خانما کمک ام کنین  درد دارم خیلی دردام هر چند دقیقه میگیره با شدت ول میکنه  چیکار کنم بر ...

بمیرم . الهی . من هفته پایین تر بود بتامم اومده بود پایین گفتن برو خونه خودش دفع میشه هیچی ندادن بهم. منم بار اولم بود . خییییلی درد کشیدم ولی فقط دو سه ساعت طول کشید و تموم شد. ولی چون برا شما هفته های بالاتره نمیدونم کدوم بهتره🥺🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمی انشاالله فسقلی تو هم بامزه س مثل خاله فاطیش😍😍😍🤩🤩دلم غنج رفت براش بوس بهش

قربوووون خاله فاطیش برم😍😍 البته اگه هنوز باشه فسقلی🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووون خاله فاطیش برم😍😍 البته اگه هنوز باشه فسقلی🥺

غلط کردم خدایا. هنوز هس🤧 ان شاالله😍

عزیزم  چرا اونجوری فکر میکنی اولا که اصلا سخت نیست بعدشم خیلی درصدو بالا میبره چون باهاش خراش م ...

نمیدونم چرا دلشوره دارم 😓واسه پانکچر و انتقال خیلی بیخیال بودم ولی با این عمل دلشوره گرفتم.. هنوز نوبت نگرفتم واسه ماه اینده اگه خدا بخواد انجام میدم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من الان دوتا شیاف دارم یه انوکسا  باید هر هشت ساعت استفاده کنم.؟

سلام عزیزم 

شیاف هر ۱۲ ساعت یکی

انوکسا هم هر ۲۴ ساعت یکی/( هر ساعتی که قبلا می زدی)

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
غلط کردم خدایا. هنوز هس🤧 ان شاالله😍

عزیزم 😂😂😂😂😂😂چقد خندیدم.. انشالله که چسبیده به دلت و مامان شدی رفت 😍😍😍

بمیرم . الهی . من هفته پایین تر بود بتامم اومده بود پایین گفتن برو خونه خودش دفع میشه هیچی ندادن بهم ...

من دردام چند دقیقه یکبار شروع میشه اما لخته دفع نمیشه فقط خون رقیق😭😭اما دردم زیاده 

درد روحیم خیلی بده خیلی دلم میخواد بمیرم امشب

من دردام چند دقیقه یکبار شروع میشه اما لخته دفع نمیشه فقط خون رقیق😭😭اما دردم زیاده  درد روحی ...

خدا نکنه عزیزم 😥😥چقد با گریه هات گریه کردم وقتی پیاماتو میخونم 😣😣 

کی بعد این دردا میفته،؟

زینب جون من اون بار چون بار اول بود تو خونه قرار بود منتظر دفع باشم هیچی بلد نبودم تو نت سرچ کردم ک چی اسون تر می کنه. نوشته بود کنجد رو تو اب بذار خیس بخوره شب تا صبح صبح هم خودشو بخور هم آبش رو. یا اینکه تو حموم زیر اب گرم کمر رو ماساژ بدی و... من کنجد رو انجام دادم. اصلا درد اینا نداشتم. صبح خوردم بعدم همش مشت و مشت هر از گاهی میخوردم خود کنجد رو. فردا تا ۱۱:۳۰-۱۲ خواب بودم بعد یهو با ی درد وحشتناک بیدار شدم ینی مردمو زنده شدم توان هیچ حرکتی رو نداشتم . دو سه ساعت درد کشیدم مامانمم کاچی درست کرده بود برام . همون پیاله اولو ک خوردم احساس کردم باید بدوم دستشویی با عرض معذرت ی تیکه تقریبا کوچکتر از نصف کف دست شبیه جیگر دفع شد همون ک اومد بیرون تموم دردام یهو رفت.

بهت نگفتن که تو خونه باشی یا بری بیمارستان؟

سلام عزیزم خوبی ؟  بله رفتم فعلا چیزی نگفت فقط آزمایشارو نوشت و گفت مشاوره غدد برو‌  برا ...

برا ما تو جهاد ژنتیک مولکولی نوشته بودن نمیدونم همین کاریوتایپه یا یکی دیگه اس.

من دردام چند دقیقه یکبار شروع میشه اما لخته دفع نمیشه فقط خون رقیق😭😭اما دردم زیاده  درد روحی ...

عزیز دلم خدا بهت صبر بده

الهی به زودی این روزها و ساعت های تلخ تموم بشه و لحظات شیرین در انتظارت باشه

"ان مع العسر یسرا" همانا با هر سختی آسانی هست

_یا راد ما قد فات _ای خدایی که نعمتت رو از دوستم پس گرفتی خودت جای خالی اون هدیه رو براش پر کن😢

شیاف دیکلوفناک بذار

اگر خونریزیت زیاد بود فردا برو مرکز یا بیمارستان 

به هیچ وجه تنها نباش چه تو خونه چه موقع رفتن به بیمارستان

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها منم امروز رفتم ان تی  خداروشکر همه چی خوب بود جوجمم بزرگ شده بود تو سونو دیدمش  ه ...

مبااارکه عزیزم😍😍

زینب جون من اون بار چون بار اول بود تو خونه قرار بود منتظر دفع باشم هیچی بلد نبودم تو نت سرچ کردم ک ...

بمن بعد سونو گفت برو ی هفته ده روز بعد دفع نشد بیا دارو بدیم فردا میشه ی هفته نمیدونم برم یا بمونم تا شنبه 

از درد حال ندارم دگ